urkanF

Uzman
Laptopu yeni aldım daha elime ulaşmadı ama yavaş yavaş diğer eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Şu an kullanmak için ne farem var ne klavye ne kulaklık ne mousepad. Evdeki eski bozulan PC'de Scyrox V8 kullanıyordum, bence tek eksisi rekabetçi moduna alınca şarjının hızlı bitmesi.

Tutuş şeklim bazen claw bazen palm.

3.000 TL bütçe belirledim. Fare için +100 -100 olabilir.
Azıcık forumlara gezdiğimde genelde,

MCHOSE L7 Ultra Black 8K ya da Pro (Pro ile ultrası arasındaki fark nedir?)
ATK'lar öneriliyor.
WAIZOWL OGM markasıda ilgili çekiyor.

Farelerin özelliklerine baktığımda,
3950 sensör daha iyisi var mı bilmiyorum
Nordic52840 MCU
TTC Gold Tekerlek Kodlayıcı vs. Özelliklerini görüyorum.
Sağ ve sol tıklama switchi olarak optikler mi daha iyi hızlıdır yoksa omron kailh switchler mi?

FPS oyunları hikayeli oyunlar oynayacağım klasik herkes ne yapıyorsa.
Önerilere açığım.
Daha alacağım mousela uyumlu mousepad bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu yeni aldım daha elime ulaşmadı ama yavaş yavaş diğer eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Şu an kullanmak için ne farem var ne klavye ne kulaklık ne mouse pad. Evdeki eski bozulan PC'de scyrox V8 kullanıyordum, bence tek eksisi rekabetçi moduna alınca şarjının hızlı bitmesi.

3.000 TL bütçe belirledim. Fare için +100 -100 olabilir.
Azıcık forumlara gezdiğimde genelde,

MCHOSE L7 Ultra Black 8K ya da Pro (Pro ile ultrası arasındaki fark nedir?)
ATK'lar öneriliyor.
Waızowl ogm markasıda ilgili çekiyor.

Farelerin özelliklerine baktığımda,
3950 sensör daha iyisi var mı bilmiyorum.
Nordic52840 mcu.
Ttc Gold tekerlek kodlayıcı vs. özelliklerini görüyorum.
Sağ ve sol tıklama Switch'i olarak optikler mi daha iyi hızlıdır yoksa Omron Kailh Switch'ler mi?

FPS oyunları hikayeli oyunlar oynayacağım klasik herkes ne yapıyorsa.
Önerilere açığım.
Daha alacağım fareyle uyumlu mouse pad bakacağım.

Laptopu yeni aldım daha elime ulaşmadı ama yavaş yavaş diğer eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Şu an kullanmak için ne farem var ne klavye ne kulaklık ne mouse pad. Evde ki eski bozulan PC'de scyrox V8 kullanıyordum, bence tek eksisi rekabetçi moduna alınca şarjının hızlı bitmesi.

3.000TL bütçe belirledim. Fare için +100 -100 olabilir.
Azıcık forumlara gezdiğimde genelde.

MCHOSE L7 Ultra Black 8K ya da Pro'su (Pro'su ile ultrası arasındaki fark nedir?)
ATK'lar öneriliyor.
Waızowl ogm markasıda ilgili çekiyor.

Farelerin özelliklerine baktığımda.
3950 sensör daha iyisi var mı bilmiyorum.
Nordic52840 mcu.
Ttc Gold tekerlek kodlayıcı vs. özelliklerini görüyorum.
Sağ ve sol tıklama Switch'i olarak optikler mi daha iyi hızlıdır yoksa Omron Kailh Switch'ler mi?

FPS oyunları hikayeli oyunlar oynayacagım klasik herkes ne yapıyorsa.
Önerilere açığım.
Daha alacağım fareyle uyumlu mouse pad bakacağım.

Waizowl varken ATK ve MCHOSE'ın yüzüne bile bakmam hangi modelini düşünüyorsun ogm Pro ve Mi Cloud XS mi?

Waizowl varken ATK ve MCHOSE'ın yüzüne bile bakmam hangi modelini düşünüyorsun ogm Pro ve Mi Cloud XS mi?
Sadece isim olarak gördüm.

Bu bütçeye en iyi ürün Scyrox V8 sayılır, tutuşunuza da ters değil, neden kullanmıyorsunuz?

Realtek MCU'lu bu farelerden uzak durun, Mchose almayın. Farkı da şu, Ultra'da 3950 varken Pro'da 3395 var.
V8 i evde kardeşiim kullanıyordu evdeki masaüstü bozulunca kullanmıyor artık ben başka şehirdeyim laptop aldım kendime oda şimdi geldi V8 i sevdim normalde güzel fare ama kullanamıyorum şuan

Bu ilanı ParamGüvende ile alabilirsiniz, 10 dakika kullanılmış sadece.

Onun dışında bütçe artarsa ATK A9 Ultra olabilir.

RAWM ES21 Pro da olabilir.

Mchose almayın.

Sormak isterim, Scyrox'u neden bıraktınız? Bu bütçede en mantıklı seçeneklerden biri o da.
Yukarıda açıkladım artık evde değilim :(

Sadece isim olarak gördüm.

V8'i evde kardeşiim kullanıyordu evdeki masaüstü bozulunca kullanmıyor artık ben başka şehirdeyim laptop aldım kendime oda şimdi geldi v8'i sevdim normalde güzel fare ama kullanamıyorum şu an.

Yukarıda açıkladım artık evde değilim :(

V8'i sevdiysen o zaman tutuşa benzer Cloud XS öneririm harika mouse malzeme kalitesi coating olsun yapı kalitesi olsun scyroxlardan daha iyi.