Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Scyrox V6 ile Logitech G305 arasındaki fark böyle.
@Heitaus mouse boyut karşılaştırmalarını bu şekilde yapabilirsiniz.
Ayroca Scyrox V6 ile Scyrox V8 arasındaki tek fark boyut ve şekil farkı. Donanımsal olarak tamamen aynılar.
@Toby Fox hocam konu sahibi delikli mouse istiyor. Biraz bakındım ama 3000 TL'ye adam akıllı bir şey bulamadım. Siz bakabilir misiniz?
Scyrox V6 ile Logitech G305 arasındaki fark böyle.
Eki Görüntüle 181445
@Heitaus mouse boyut karşılaştırmalarını bu şekilde yapabilirsiniz.
Ayroca scyrox V6 ile scyrox V8 arasındaki tek fark boyut ve şekil farkı. Donanımsal olarak tamamen aynılar.
@Toby Fox hocam konu sahibi delikli mouse istiyor. Biraz bakındım ama 3000 TL'ye adamakıllı bir şey bulamadım. Siz bakabilir misiniz?
Ya aslında delikli olarak ben bir ürünü gözüme kestirdim, Glorious Model O 2 kablosuz mouse. İsterseniz inceleyin.
Yanlış bilgi: MCU bellidir: https://www.techpowerup.com/review/glorious-model-o-2-wireless/4.html
Ya aslında delikli olarak ben bir ürünü gözüme kestirdim, Glorious Model O 2 kablosuz mouse. İsterseniz inceleyin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük diyorsunuz ama tam olarak ölçtünüz mü elinizi? Mevcut kullandığınız fare küçük, rahat kullanabiliyor musunuz? Bütçeye göre en iyisini öneririz ama rahat edemedikten sonra anlamı yok.
Ölçmedim. Rahat kullanamadığımı ve mouse hakimiyetimi sağlayamadığımı söylemiştim.
Ölçmedim. Rahat kullanamadığımı ve mouse hakimiyetimi sağlayamadığımı söylemiştim.
Cetvel veya mezura ile bilekten orta parmağınıza kadar ölçün.
Gece
Üstün
A9 Ultra bakın bütçe esnerse. Superlight klonu tasarım olarak. Mis gibi 3950 ve 52840 var, switchler de iyi, kutu içeriği dolu ve en önemlisi de büyük bir fare.Ölçmedim. Rahat kullanamadığımı ve mouse hakimiyetimi sağlayamadığımı söylemiştim.
Scyrox V8 tavsiye ederdim ancak size küçük kalır.
A9 Ultra bakın bütçe esnerse. Superlight klonu tasarım olarak. Mis gibi 3950 ve 52840 var, Switch'ler de iyi, kutu içeriği dolu ve en önemlisi de büyük bir fare.
Scyrox V8 tavsiye ederdim ancak size küçük kalır.
Terletme gibi sorunları var mı?
Buz hissi veren kaplama sayesinde terleme sorunu azalıyor.