Detaylar
Kim cevapladı?
Connect Game Oyun Konsolu ve Bilgisayar Aksesuarları
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.
shop.connectgame.com.tr
![]()
Connect Game Oyun Konsolu ve Bilgisayar Aksesuarları
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.shop.connectgame.com.tr
Hocam bu siteyi pek önermiyorlar. Çoğu kişi olumsuz durumlar yaşamış.
Buradan ürün satın aldım sorunsuz geliyor.Hocam bu siteyi pek önermiyorlar. Çoğu kişi olumsuz durumlar yaşamış.
Bunun ultra versiyonunu kullanıyorum, on numara klavye.
Buradan ürün satın aldım sorunsuz geliyor.
Bunun ultra versiyonunu kullanıyorum, on numara klavye.
Teşekkürler.
Shock Blast
Uzman
Evet iğrenç bir site. Gaming gen iyidir Wraith sitesinde ise W60 var o bir tık daha iyi diye duydum fakat ben Gaming Gen garantisinden ve iade politikisindan dolayı Akko alırdım.Hocam bu siteyi pek önermiyorlar. Çoğu kişi olumsuz durumlar yaşamış.
Evet iğrenç bir site. Gaming.Gen.TR iyidir Wraith sitesinde ise W60 var o bir tık daha iyi diye duydum fakat ben Gaming.Gen.TR garantisinden ve iade politikisindan dolayı Akko alırdım.
Hangi AKKO hocam? 2000'den başlıyor 3500 TL'ye kadar çok benzer klavyeler var özellik vs. bakımından da ama farklar nedir bilmiyorum.
Fun60 max veya pro.Hangi AKKO hocam? 2000'den başlıyor 3500 TL'ye kadar çok benzer klavyeler var özellik vs. bakımından da ama farklar nedir bilmiyorum.
İnceleme Konu 'Akko MonsGeek FUN60 Max'
Herkese iyi akşamlar iyi sosyaller. Bugün 2000 tl bandında satılan Akko MonsGeek FUN60 Max Shine manyetik Switch klavyeyi inceleyeceğim.
Kutu İçeriği Ve Açılış
Kutu içeriğinde bizi klavyenin kendisi, bir adet Type-c kablo, bir adet 2.4 ghz dongle ve bir adet tuşlar ile switchleri sökmemiz için aparat çıkıyor. Keşke yanına 2-3 adet yedek switch koysalarmış.
Switch Ve Malzeme kalitesi
Klavyemizde, Akko Glare maynetik Switch bulunmakta. Hot swap özelliği var. Hissiyatı yağ gibi çok güzel. Seside bayağı hoşuma gitti. Driverden en hassas noktaya...Fun60 Max veya Pro.
İnceleme Konu 'Akko MonsGeek FUN60 Max'
Herkese iyi akşamlar iyi sosyaller. Bugün 2000 tl bandında satılan Akko MonsGeek FUN60 Max Shine manyetik Switch klavyeyi inceleyeceğim.
Kutu İçeriği Ve Açılış
Kutu içeriğinde bizi klavyenin kendisi, bir adet Type-c kablo, bir adet 2.4 ghz dongle ve bir adet tuşlar ile switchleri sökmemiz için aparat çıkıyor. Keşke yanına 2-3 adet yedek switch koysalarmış.
![]()
Switch Ve Malzeme kalitesi
Klavyemizde, Akko Glare maynetik Switch bulunmakta. Hot swap özelliği var. Hissiyatı yağ gibi çok güzel. Seside bayağı hoşuma gitti. Driverden en hassas noktaya...
Teşekkür ederim hocam. MCHOSE Air68 ve MCHOSE jet75 hakkında bilginiz var mı? Bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz?
Onlar hakkında bir bilgim yok.Teşekkür ederim hocam. MCHOSE Air68 ve MCHOSE jet75 hakkında bilginiz var mı? Bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz?