Merhaba dostlar, 2. el veya sıfır olarak bir gamepad aramaktayım. Switch/PC uyumluluğu olması ve trigger titreşimi benim için önemli. Ortalama bütçe de 3K civarı. Ne önerirsiniz bana? Karşıma hep machenike G5 Pro modeli çıkıyor 2.el sitelerinde falan o nasıl önerir misiniz? (TV'den hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum sadece.)
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3500
YusufEymen
Becerikli
Merhaba dostlar, 2. el veya sıfır olarak bir gamepad aramaktayım. Switch/PC uyumluluğu olması ve trigger titreşimi benim için önemli. Ortalama bütçe de 3K civarı. Ne önerirsiniz bana? Karşıma hep machenike G5 Pro modeli çıkıyor 2.el sitelerinde falan o nasıl önerir misiniz? (TV'den hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum sadece.)
DualSense başarılı. Haptic feedback falan deneyimini daha keyifli yapar.
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Eğer trigger titreşimi istiyorsanız DualSense alın. Eğer Switch/PC uyumluluğu istiyorsanız GameSir Cyclon'e 2 veya machenike G5 Pro alın.
Hocam DualSense parasının hakkı bir cihaz değil 1500 liralık kollarda olan hall effect özelliği bile yok. Machekike G5 Pro modelinde trigger titreşimi var mesela.
DualShock V2 tercih ederim. DualSense'ler hem daha ağır oluyor hem daha hızlı bozuluyor birkaç modelinde de kronik sorun olması lazım ayrıca DS bilgisayarla daha az gecikmeyle çalışıyor.
Hocam 2 DualShock eskittim drift probleminden illallah ettim. Ayrıca Switch/PC uyumluluğu sıkıntı.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam bundan da gördüm ancak bu Bluetooth ile PC'ye bağlanamıyormuş sadece dongle ile oluyormuş.
Dongle olması bana kalırsa daha iyi. Bt kopmalarına pek sakin yaklaşan biri değilim. Dongle ile kafam rahat.Hocam DualSense parasının hakkı bir cihaz değil 1500 liralık kollarda olan hall effect özelliği bile yok. Machekike G5 Pro modelinde trigger titreşimi var mesela.
Hocam 2 DualShock eskittim drift probleminden illallah ettim. Ayrıca Switch/PC uyumluluğu sıkıntı.
Hocam bundan da gördüm ancak bu Bluetooth ile PC'ye bağlanamıyormuş sadece dongle ile oluyormuş.
Hocam DualSense parasının hakkı bir cihaz değil 1500 liralık kollarda olan hall effect özelliği bile yok. Machekike G5 Pro modelinde trigger titreşimi var mesela.
Fantech EOS Pro II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bt özelliği yok fakat bunu da değerlendirebilirsiniz. Shooter 3'e göre daha iyi bir gamepad.
Dongle olması bana kalırsa daha iyi. BT kopmalarına pek sakin yaklaşan biri değilim. Dongle ile kafam rahat.
![]()
Fantech EOS Pro II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
BT özelliği yok fakat bunu da değerlendirebilirsiniz. Shooter 3'e göre daha iyi bir gamepad.
Hocam kullandığım cihazda USB girişi yok maalesef Type-C portu var sadece. Dönüştürücümde de olan tek USB slotuna bunu dolduramam o yüzden BT ile iyi çalışabilen bir şey arıyorum.
Shooter 3 type c dongle'a da sahip.Hocam kullandığım cihazda USB girişi yok maalesef Type-C portu var sadece. Dönüştürücümde de olan tek USB slotuna bunu dolduramam o yüzden BT ile iyi çalışabilen bir şey arıyorum.
Hocam kullandığım cihazda USB girişi yok maalesef Type-C portu var sadece. Dönüştürücümde de olan tek USB slotuna bunu dolduramam o yüzden BT ile iyi çalışabilen bir şey arıyorum.
İlla ki Bt isterseniz şu üçünden birini alabilirsiniz.Hocam kullandığım cihazda USB girişi yok maalesef Type-C portu var sadece. Dönüştürücümde de olan tek USB slotuna bunu dolduramam o yüzden BT ile iyi çalışabilen bir şey arıyorum.
Şahsen Fantech Eos Pro'yu öneririm son üçlüden.Hocam kullandığım cihazda USB girişi yok maalesef Type-C portu var sadece. Dönüştürücümde de olan tek USB slotuna bunu dolduramam o yüzden BT ile iyi çalışabilen bir şey arıyorum.
Shooter 3 type c dongle'a da sahip.
İlla ki Bt isterseniz şu üçünden birini alabilirsiniz.
Şahsen Fantech Eos Pro'yu öneririm son üçlüden.
Önerdiğiniz konrolcüler birbirinden kötü. Aralarında bir tek Shooter 3 alınabilir. Ancak konu sahibinin bütçesi zaten yüksek. Shooter 3 gereksiz bir öneri olur.
@Berko0909 hocam, eğer isteklerinizi karşılıyorsa Machenike'yi alın geçin.
Yeni konular
-
-
Kardeşimi Eğitiyorum kanalı neden video atmayı bıraktı?
- Captain Skriniar
-
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler