Merhaba. İlk etapta 3.000 TL bütçe belirledim. Bu paraya önereceğiniz hangi gamepad'ler mevcut? Mümkünse siyah olsun istiyorum. Eğer senelerce kullanırsınız, asla üzmez derseniz bütçemi esnetebilirim ama ilk etapta 3.000 TL düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. İlk etapta 3.000 TL bütçe belirledim. Bu paraya önereceğiniz hangi Gamepad'ler mevcut? Mümkünse siyah olsun istiyorum. Eğer senelerce kullanırsınız, asla üzmez derseniz bütçemi esnetebilirim ama ilk etapta 3.000 TL düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
BK modeli, devrim niteliğindeki 8K çipi sayesinde 8 kat daha yüksek polling rate sunarak giriş gecikmesini minimum seviyeye indirir ve son derece hızlı, hassas bir kontrol deneyimi sağlar.
Merhaba. İlk etapta 3.000 TL bütçe belirledim. Bu paraya önereceğiniz hangi gamepad'ler mevcut? Mümkünse siyah olsun istiyorum. Eğer senelerce kullanırsınız, asla üzmez derseniz bütçemi esnetebilirim ama ilk etapta 3.000 TL düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.