Bütçe
3.000 TL
Güzel model. Fakat bütçe artıyosa Direwolf 4 daha iyi olur.

İkisi de aynı gamepadler mojhonun tek üstünlüğü 2000Hz olması fakat gereksiz yani bir tercih kriteri olamaz.

Ki kontrolcüde 2000Hz'i çok hissetmezsiniz. Xbox'ın yazılımı bile çöpken GameSir'ün yazılımı iyi derecede.

Mojhon Storm 3800 TL, Cyclon'e 2 ise 3900 TL. hangisi daha iyidir acaba?

Cyclone 2 alınır. Bütçe çıkarsa GameSir G7 Pro alın bence.

Veya bu da iyidir.
Bütçesi için iyi ama bunu alacağıma XBOX kontrolcüsü alırım. Stickleri çok ucuz hissettiriyor.

Son düzenleme:

Ki kontrolcüde 2000Hz'i çok hissetmezsiniz. Xbox'ın yazılımı bile çöpken GameSir'ün yazılımı iyi derecede.

Bütçesi için iyi ama bunu alacağıma XBOX kontrolcüsü alırım. Stickleri çok ucuz hissettiriyor.
Direwolf 4'e bütçe yetiyor ama setup siyah olduğu için beyaz birşey kullanmak pek mantıklı gelmedi bana ama siyah modeller olan Cyclone 2 ve Mohjon Storm'a göre çok daha iyi yada işte şöyle farklı var derseniz anca o zaman tercih ederim ama aynılar ise siyah renk almayı düşünüyorum. Gamesir G7 Pro'ya baktım. 6000-7000 TL gibi fiyatı var. En fazla 4000 TL'ye çıkabilirim.

İkisi de aynı gamepadler mojhonun tek üstünlüğü 2000Hz olması fakat gereksiz yani bir tercih kriteri olamaz. GameSir yazılımı çok daha iyi mojhondan. Aralarında 100 lira var hangisini beğendiysen onu alabilirsin.
Şarj istasyonu olması mantıklı geldi ama en sağlam, en kaliteli hangiyse onu almak isterim açıkçası. Şarj istasyonu da tek kriter değil yani. Şarj istasyonu olup Cyclone 2'den daha kötüyse(malzeme kalitesi, sağlamlık, dayanıklılık açısından) Cyclone 2 tercih ederim.

Direwolf 4'e bütçe yetiyor ama setup siyah olduğu için beyaz birşey kullanmak pek mantıklı gelmedi bana ama siyah modeller olan Cyclone 2 ve Mohjon Storm'a göre çok daha iyi yada işte şöyle farklı var derseniz anca o zaman tercih ederim ama aynılar ise siyah renk almayı düşünüyorum. Gamesir G7 Pro'ya baktım. 6000-7000 TL gibi fiyatı var. En fazla 4000 TL'ye çıkabilirim.
Cyclone 2 alın geçin o zaman üzmez.

Mohjon'da tetik titreşimi olduğunu gördüm.

Cyclone 2 alın geçin o zaman üzmez.
Tetik titreşimi için mohjon alınır mı sizce?

Mohjon'da tetik titreşimi olduğunu gördüm.

Tetik titreşimi için mohjon alınır mı sizce?

Alınmaz. Ben kapattım hatta kendi gamepad'imde.

Ek: Tabii ki size göre değişir. Mohjon'un Storm modeli kasa olarak iyi fakat yazılım olarak pek iyi değil. Bu sebeple tetik titreşimi konusunda Xbox veya PS ile yarışabileceğini düşünmüyorum. Almak isterseniz iyi bir model. Bunu yazma sebebim modeli çöp gibi gösterdim gibi hissettim. Güzel bir modeldir.

Cyclone 2 mi alayım o zaman?

Ek: Tabii ki size göre değişir. Mohjon'un Storm modeli kasa olarak iyi fakat yazılım olarak pek iyi değil. Bu sebeple tetik titreşimi konusunda Xbox veya PS ile yarışabileceğini düşünmüyorum. Almak isterseniz iyi bir model. Bunu yazma sebebim modeli çöp gibi gösterdim gibi hissettim. Güzel bir modeldir.
Cyclone 2 aldım. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme: