3.000 TL'ye hava akışı iyi kasa önerisi

Bütçe
3000

Vanguard

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar. 2018'den beri Cooler Master Masterbox Lite 5 kasa kullanıyorum. Kasanın kendisiyle gelen 600W 80+ PSU hâlâ daha sapasağlam ancak kasa ne yazık ki eskidi. Şu eşek donduran soğukta, işlemcide sıvı soğutma bile olduğu hâlde sıcaklık durumları hiç tatmin edici değil. Ki 6 ayda bir temizlerim. Bana hava akışı iyi olan ve tercihen sıvı soğutmayı tepesine takabileceğim bir kasa önerebilir misiniz? Bütçenin azıcık üstüne çıkabilirim, sorun değil.

Eski sistemi elden çıkardıktan sonra 4070 Super'li sistemimi 4 ay önce bu kasaya kurdum. Tüm bileşenler buz gibi çalışıyor. Tavsiye ederim, fiyatına oranla oldukça kaliteli. Bu süre zarfında herhangi bir sorun yaşamadım. Amazon'dan vade farksız 3 taksitle 2400 civarına almıştım, ertesi gün sorunsuz teslim edildi.

Kasayla ilgili yorumum şu şekilde:

Screenshot_1.webp

Lancool II Mesh'in malzeme kalitesi Maxima V30'u yok eder ama Lancool'un kendi capinda cok ciddi eksileri var. Malzeme kalitesini bir kenara birakirsak Maxima V30 alir gecerdim ama Air Blazer 120R ile ozellestirilmis versiyonunu. Cunku Lancool'un da Maxima'nin da fabrika cikisli fanlari dandik.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt