Detaylar
Kim cevapladı?Etkinleştirme yerine yazdığınızda düşürme yapmıyor mu?Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Format atmak istemiyorum.
Windows’su etkinleştirme yerinde düşürme yapmıştım ben.
Bir güncelleme yapacak (uzun sürebilir) ondan sonra bitmişti.
Son düzenleyen: Moderatör:
Denemedim hocam. Siz en son ne zaman yapmıştınız?Etkinleştirme yerine yazdığınızda düşürme yapmıyor mu?
Windows’su etkinleştirme yerinde düşürme yapmıştım ben.
Bir güncelleme yapacak (uzun sürebilir) ondan sonra bitmişti.
@izzetbaku 1 ay olmadı daha. UEFI'de Home Single kayıtlıydı ama ben yanlışlıkla pro kurmuştum.
Son düzenleme:
RoaringLion
Üstün
Home anahtarıyla nasıl pro kullanıyorsunuz?Merhaba. Pro kullanıyorum fakat bilmeden Home anahtarı aldım, bu yüzden Home'a geçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Format atmak istemiyorum.
Hayır Home sürümüne düşürmek istiyor.
Ayarlardan Windows’u etkinleştire girin ve Home sürümünün anahtarını girin. Sürüm değiştirmek istiyor musunuz gibi bir şey der. Ona evet dediğiniz an düşürülmüş olur.
Yok hocam yanlışlıkla ben Home almaktan Pro aldım yükseltme yaptı simdi yeniden Home almak istiyorum.
Yok hocam yanlışlıkla ben Home alacağıma Pro aldım yükseltme yaptı simdi yeniden Home almak istiyorum
Home sürümünün anahtarı var mı sizde hocam?
Sürüm yükseltme var. Yani Home sürümünden PRO sürümüne yükseltebilirsiniz. Ama sürüm düşürme diye bir şey hiç duymadım.
Home sürümüne geçmek için büyük ihtimalle temiz kurulum(format) yapmanız gerekiyor.
Anahtarı 50-100 ₺ sitelerden aldıysanız ve kullanmadıysanız iletişime geçin. Size PRO key yollasınlar.
Home sürümüne geçmek için büyük ihtimalle temiz kurulum(format) yapmanız gerekiyor.
Anahtarı 50-100 ₺ sitelerden aldıysanız ve kullanmadıysanız iletişime geçin. Size PRO key yollasınlar.
Ben düşürmüştüm hocam daha önceden.Sürüm yükseltme var. Yani Home sürümünden PRO sürümüne yükseltebilirsiniz. Ama sürüm düşürme diye bir şey hiç duymadım.