Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
ErdemK
Yetkin
14600KF kullanıyorum ve soğutma alacağım. 3000 TL bütçem var soğutma önerir misiniz?
Furious Parzival
Uzman
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.
MSI MAG CoreLiquid A13 240 İşlemci Soğutucu
MSI MAG CoreLiquid A13 240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam peki bir sorum olacak, Cougar Aqua ARGB360 kullanıyorum şuan ve aşırı ısınma yaşıyorum. Servise gönderince farklı bir modelle değişim talep edicem. Cougar'dan önerebileceğiniz en iyi model hangisi olur?Biraz cüsseli bi soğutucu alırsanız ölçülere dikkat edin. i7'e kadar sıvı soğutma tercih etmem, o yüzden hava soğutucu attım. Yoksa bunada bakabilirsiniz:![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MSI MAG CoreLiquid A13 240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
pawEn
Üstün
Size sunulan seçenekler olacaktır. Şuan bir şey dememiz doğru olmaz servisten gelen sonuca göre konu açın.Hocam peki bir sorum olacak, Cougar Aqua ARGB360 kullanıyorum şuan ve aşırı ısınma yaşıyorum. Servise gönderince farklı bir modelle değişim talep edicem. Cougar'dan önerebileceğiniz en iyi model hangisi olur?
Fiyatlarını hak etmiyorlar o civarlarda böyle bir soğutucu varken.Biraz cüsseli bi soğutucu alırsanız ölçülere dikkat edin. i7'e kadar sıvı soğutma tercih etmem, o yüzden hava soğutucu attım. Yoksa bunada bakabilirsiniz:
![]()
MSI MAG CoreLiquid A13 240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ha kule tipi alınacaksa da PA140 alınması daha yerinde bir karar olur, zira EVO'nun sadece ismi EVO. Neredeyse fark yok PS120 SE modellerinden sadece biraz pahalı.
Yeni konular
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347