Estağfurullah hocam, sorun yok. Güzel dilekleriniz için sağ olun. Bir ihtimal bu EW300'ün indirimli fiyatını hatırlıyor musunuz acaba?
Bir de şunu eklemek istiyorum, EW300'ün gitar konusundaki performansının iyi olacağı şüphesiz. Fakat söz konusu CS2 olduğunda Blackshark V2'den ne kadar farklı bir deneyim beklemeliyim sizce? Daha iyi bir sonuç elde eder miyim dersiniz?
Aklimda degil ama genelda 10 dolar dusuyor fiyatlar. CS2 icin SteelSeries'in pahali kulakliklariyla ayni segmentte EW300. Bence siz ekstra olarak bu DAC'i alin. Ekstra %20 fark olusturur.
CREATIVE SOUND BLASTER PLAY 3 USB SES KARTI GERÇEK 3D SES TECRÜBESİNİ SOUND BLASTER PLAY! 2 İLE GELİŞTİRİN! USB Ses Kayıtları USB Bağlantı ile podcast ve video konferans için gürültüsüz kayıt izni verir. SBX Pro Studio™ SBX Pro Studio evinizde sinema kalitesinde genişlik ve ses kalitesi sunmak...
Aklimda degil ama genelda 10 dolar dusuyor fiyatlar. CS2 icin SteelSeries'in pahali kulakliklariyla ayni segmentte EW300. Bence siz ekstra olarak bu DAC'i alin. Ekstra %20 fark olusturur.
CREATIVE SOUND BLASTER PLAY 3 USB SES KARTI GERÇEK 3D SES TECRÜBESİNİ SOUND BLASTER PLAY! 2 İLE GELİŞTİRİN! USB Ses Kayıtları USB Bağlantı ile podcast ve video konferans için gürültüsüz kayıt izni verir. SBX Pro Studio™ SBX Pro Studio evinizde sinema kalitesinde genişlik ve ses kalitesi sunmak...
Ben de G1 bakıp alsam mı almasam mı diyordum. Bu ses kartı işimi görecek düzeyde, EW300ü besleyecek düzeyde ise alıp geçeyim madem. Sağ olun hocam tekrardan gerçekten çok yardımınız dokundu.