Bütçe
3.000
Scyroxlarin gorunusu pek hosuma gitmedi. Zaopin ve Helios guzel duruyor hangisi sizce?
Build kalitesi ve batarya ömrü olarak Zaopin daha iyi. Ağırlık olarak Helios daha hafif. Ekstra Zaopin'de hotswap sistemi var çok basit bir şekilde birkaç vida söküp switchleri ilerde istediğin herhangi bir 3pin mekanik switchle değiştirebiliyorsun ki bunları aliexpress'den vs çok ucuza da alabilirsin.

Scyroxlarin gorunusu pek hosuma gitmedi. Zaopin ve Helios guzel duruyor hangisi sizce?

Dakika 4 sonrası nasıl yapılacağını gösteriyo içinden hepsi çıkıyor. Üstüne takılı skatezleri sökmen gerekiyor ama kutuda 2 set yedek koymuşlar ve 1 tanesi zaten vida boşlukları da açıkta kalacak şekilde dizayn edilmiş. Mesela o skatezi taktığın zaman hiç skatezlere zarar vermeden içini de açabiliyosun.

Yanlış bilgi: Helios II Pro S, mekanik switch kullanmaktadır.
Kararsiz kaldim biriniz Heliosu cok ovuyor biriniz Zaopini
Bana kalırsa incelemelerine bak şekil olarak hangisini daha çok beğendiysen onu al. Dediğim gibi batarya ve Sağlamlık bakımından Zaopin daha önde. Optik switch olması ve daha hafif olması bakımından Helios önde. Tercihin ne ona göre karar verebilirsin.

Son düzenleme:
Zaipon veya Helios arasinda kaldim zaten.
Zaipona daha bi yakinim ama sarj konusunda. Heliosta kotu maus degil
Bu arada ben dün TTC optik demişim. Seride 3 tane mouse var 2 tanesi optik olunca Pro 2 S ile diğerlerini karıştırmışım. İkiside çok kaliteli hangisi daha çok hoşuna gidiyosa dediğim gibi. Zaopin aldığında eline zaten tank gibi sağlam bi ürün aldığını hissediceksin.