HeliXspeed

Becerikli
Kablosuz, mAh değeri yüksek bataryalı, hot swap, kompakt, mekanik ama sessiz ve tok hissettiren Switch'i olan bir klavye arıyorum. Aula F75 gibi güzel bir ucuz klavye arıyorum kısacası. Aula F75 ucuza satan varsa onu da önerebilirsiniz. Benim için sessiz Switch önemli. Max 3000 TL'ye güzel bir kablosuz mekanik klavye arıyorum.

Snap tap, hall effect yok bu klavyede. Bu klavyede hem harfler, sayılar vs. yandan değül üste istiyorum hem de rengi hoşuma gitmediği için başka renklerine baktım güzel çeşidi var. Ayrıca iyzico indirimi için papara gibi hesap mı açmam gerek?

Snap tap, hall effect yok bu klavyede. Bu klavyede hem harfler, sayılar vs. yandan değül üste istiyorum hem de rengi hoşuma gitmediği için başka renklerine baktım güzel çeşidi var. Ayrıca Iyzico indirimi için Papara gibi hesap mı açmam gerek?

Evet Papara gibi çok uğraştırmaz. Attığım klavye bu fiyat bandında rakipsiz bir klavye. Ayrıca elinizde kalan bütçe ile gidip keycaps alabilirsiniz. Bu fiyat bandında illaki manyetik istiyorsanız bunu https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ buldum tabii bu manyetik olarak en iyisimi emin olmadığımdan biraz daha araştıracağım. Bulursam atarım buraya.