Bütçe
3.000 TL

Brash

Gelişen
Selam arkadaşlar,

Yakın zamanda yeni bir mouse almayı planlıyorum. Önceliğim elime uygun, rahat uyması ve uzun seneler boyunca bozulmaması.

18-19 cm bir el ve palm tutuş için bir mouse önerirseniz sevinirim.

OGM Pro V2 alabilirsiniz İyzico ve Parolapara'nın ilk alışveriş kampanyalarını birlikte kullanarak, aynı zamanda SWAR koduyla da ek indirimi mevcut.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, Darmoshark M3 Pro Max diye bir fareyi de önermişlerdi başka bir konuda. Bu 3 farenin aralarında ki farklar tam olarak nelerdir? Fareler konusunda pek bilgili olmadığım için hepsi benim gözümde birbirlerine benziyor. Mesela OGM Pro V2 neden 1400 TL daha pahalı, bu fiyat farkını vermek benim için değer mi vs. bilmiyorum. Ya da bunlardan hangisini neye göre seçmeliyim?

Cevaplarınız için teşekkür ederim, Darmoshark M3 Pro Max diye bir fareyi de önermişlerdi başka bir konuda. Bu 3 farenin aralarında ki farklar tam olarak nelerdir? Fareler konusunda pek bilgili olmadığım için hepsi benim gözümde birbirlerine benziyor. Mesela OGM Pro V2 neden 1400 TL daha pahalı, bu fiyat farkını vermek benim için değer mi vs. bilmiyorum. Ya da bunlardan hangisini neye göre seçmeliyim?
Malzeme bazında daha üst, aynı zamanda Palm modeller arasında büyüklüğü görece en fazla olan modellerden birisi.
Gerçi sizin el küçükmüş ben palmı gördüğüm gibi yapıştırmışım.
3395 neslinde Lamzu Thorn vardı, ona benzer model olarak Scyrox V6 var. Ona bakın.

Malzeme bazında daha üst, aynı zamanda Palm modeller arasında büyüklüğü görece en fazla olan modellerden birisi.
Gerçi sizin el küçükmüş ben palmı gördüğüm gibi yapıştırmışım.
3395 neslinde Lamzu Thorn vardı, ona benzer model olarak Scyrox V6 var. Ona bakın.

Hocam, Lamzu Thorn 4K Wireless hem stoku bitmiş hem de fiyatı 4299 olarak gözüküyor Wraith'in sitesinde. Fiyatı daha uygun olduğu için Scyrox V6'yı veya Dermoshark M3 Pro Max'ı alacağım büyük ihtimalle. Teşekkürler cevapladığınız için.

Son düzenleme:
Hocam, Lamzu Thorn 4K Wireless hem stoku bitmiş hem de fiyatı 4299 olarak gözüküyor Wraith'in sitesinde. Fiyatı daha uygun olduğu için Scyrox V6'yı veya Dermoshark M3 Pro Max'ı alacağım büyük ihtimalle. Teşekkürler cevapladığınız için.
Lamzu zaten bir önceki neslin amiral gemisi olduğu için ona bakmayın hiç.
Scyrox V6 gönül rahatlığıyla alınabilir.

Lamzu zaten bir önceki neslin amiral gemisi olduğu için ona bakmayın hiç.
Scyrox V6 gönül rahatlığıyla alınabilir.

Scyrox V6 güzel gözüküyor fakat istediğim türde bir büyüklükte olmadığını düşünüyorum. Şu an Cooler Mater CM110 kullanıyorum ve EloShapes'ten baktığım üzere boyut olarak neredeyse aynılar gibi. Bu fiyat bandında Darmoshark M3 Pro Max dışında bildiğiniz başka büyük mouse var mıdır? Razer Basilisk V3 X HyperSpeed tarzında bir mouseda alabilirim.