Ürün dün elime ulaştı neredeyse 6 saat hem işlerim için hem oyun amacıyla kullandım (genelde 1000Hz toplam 1 saat kadar 2-4 arası değişimli) deneyimlerimi kısa ve net olarak aktarmak isterim. Öncelikle kutusundan çıkan griptape beni memnun etmedi hafif yumuşak neredeyse pürüzsüz olması üzdü ama ihtiyacım da yok kendisine. Malzeme kalitesinden memnunum tutuşu kolaylaştıran bir yüzeye sahip ve yüzeyi hep serin hafifliği sebebi ile ince dayanıksız hissiyatı verse de kasası asla esneme yapmıyor. Tıklama sesi ve tokluğu tam olarak istediğim düzeyde ne çok sesli ne çok sessiz diyebilirim. Teknik kısımları için yorum yapmaya gerek yok bence içerisinde barındırdığı güzelliklerin hepimiz farkındayız. Yazılım tarafında ise evet uygulaması pek o premium hissiyatı vermese de işinizi kolayca halletmek için yeterli zaten bir mouse uygulamasından en fazla ne bekliyor olabilirsiniz değil mi? Gelelim henüz soru işareti olan kısma şarjı birden yükseliyor birden düşüyor oldu mu olmadı mı anlayamıyorum bunu çözmeye çalışacağım. Bir diğer husus forumlarda insanların bahsettiği 2 saat kullanımdan sonra hafif ısınma sorununu ben yaşamadım sanırım biraz şans işi. Mavisini kullanın kullandırtın.