Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Spartan
Başarılı
Mavz 2K
Başarılı
Son zamanda birkaç yayıncıda ve bir sürü sitede popüler olduğunu gördüm bu Wraith markasının ve biraz sitelerinden araştırdım. Bu markanın 3,4 tane modeli var çok fiyat farkı da görmedim sizce bunların farkı nedir tam olarak DPI ve tutuş farkı mı sadece. Bir de bu marka neden bu kadar popüler olup herkes önermeye başladı acaba.
Spartan
Başarılı
Wraith marka değil. Yurt dışında satılan yabancı markaların Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor. Marka ATK distribütör ve satıcısı Wraith gibi düşün.Son zamanda birkaç yayıncıda ve bir sürü sitede popüler olduğunu gördüm bu Wraith markasının ve biraz sitelerinden araştırdım. Bu markanın 3,4 tane modeli var çok fiyat farkı da görmedim sizce bunların farkı nedir tam olarak DPI ve tutuş farkı mı sadece. Bir de bu marka neden bu kadar popüler olup herkes önermeye başladı acaba.
Tavsiyem bütçen biraz da olsa artıyorsa bu önereceğimi al derim.
Artmıyorsa da diğer ikisi ile devam edebilirsin.
Mavz 2K
Başarılı
Wraith marka değil. Yurt dışında satılan yabancı markaların Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Marka ATK distribütör ve satıcısı Wraith gibi düşün.
Tavsiyem bütçen biraz da olsa artıyorsa bu önereceğimi al derim.
Artmıyorsa da diğer ikisi ile devam edebilirsin.
Anladım teşekkürler, açıkçası basit uzun süre işimi görcek kablosuz mouse arıyorum pek fiyat arttırmak istemiyorum her ne kadar FPS oyunu oynasam da o yüzden bu ATK markası ile giderim. Halihazırda yurt dışında yaşıyorum o yüzden ATK'nın kendi sitesinden bakacağım herhalde.
Spartan
Başarılı
Yurt dışında yaşıyorsan seçeneklerin daha fazla. Eğer mümkünse Z1 serisinin V2 sürümü veya ATK Y9 sürümleri var kalitesi daha arttırılmış bir modeller. Evet daha pahalı ama aradaki fiyat farkına değecektir.Anladım teşekkürler, açıkçası basit uzun süre işimi görcek kablosuz mouse arıyorum pek fiyat arttırmak istemiyorum her ne kadar FPS oyunu oynasam da o yüzden bu ATK markası ile giderim. Halihazırda yurt dışında yaşıyorum o yüzden ATK'nın kendi sitesinden bakacağım herhalde.
Mavz 2K
Başarılı
Yurt dışında yaşıyorsan seçeneklerin daha fazla. Eğer mümkünse Z1 serisinin V2 sürümü veya ATK Y9 sürümleri var kalitesi daha arttırılmış bir modeller. Evet daha pahalı ama aradaki fiyat farkına değecektir.
Etrafımda pek oyun kültürü olan yok o yüzden pek bilgi edinemiyorum, dediğine bir bakarım.
Spartan
Başarılı
İnternette incelemeleri var zaten.Etrafımda pek oyun kültürü olan yok o yüzden pek bilgi edinemiyorum, dediğine bir bakarım.
Mavz 2K
Başarılı
Peki Z1 V2 ile Y9 arasında hangisini önerirsin, şaşırtıcı şekilde sanki daha ucuz Türkiye'ye göre ama buraya da shipping yapacağını düşünürsem yine aynı fiyata gelebilir.
Spartan
Başarılı
Y9 daha mantıklı.Peki Z1 V2 ile Y9 arasında hangisini önerirsin, şaşırtıcı şekilde sanki daha ucuz Türkiye'ye göre ama buraya da shipping yapacağını düşünürsem yine aynı fiyata gelebilir.