3.000 TL'ye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
3.000 TL

Mavz 2K

Başarılı
İyi sosyaller, bu fiyat bandında kablosuz palm grip uygun ortalama veya küçük boyutta bir mouse arıyorum, elim genellikle fazla terleyebiliyor onun için de önlem olarak alabileceğim bir şey varsa önerilerinizi beklerim.

Son zamanda birkaç yayıncıda ve bir sürü sitede popüler olduğunu gördüm bu Wraith markasının ve biraz sitelerinden araştırdım. Bu markanın 3,4 tane modeli var çok fiyat farkı da görmedim sizce bunların farkı nedir tam olarak DPI ve tutuş farkı mı sadece. Bir de bu marka neden bu kadar popüler olup herkes önermeye başladı acaba.

Wraith marka değil. Yurt dışında satılan yabancı markaların Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor. Marka ATK distribütör ve satıcısı Wraith gibi düşün.
Tavsiyem bütçen biraz da olsa artıyorsa bu önereceğimi al derim.

Artmıyorsa da diğer ikisi ile devam edebilirsin.

Anladım teşekkürler, açıkçası basit uzun süre işimi görcek kablosuz mouse arıyorum pek fiyat arttırmak istemiyorum her ne kadar FPS oyunu oynasam da o yüzden bu ATK markası ile giderim. Halihazırda yurt dışında yaşıyorum o yüzden ATK'nın kendi sitesinden bakacağım herhalde.

Yurt dışında yaşıyorsan seçeneklerin daha fazla. Eğer mümkünse Z1 serisinin V2 sürümü veya ATK Y9 sürümleri var kalitesi daha arttırılmış bir modeller. Evet daha pahalı ama aradaki fiyat farkına değecektir.

Etrafımda pek oyun kültürü olan yok o yüzden pek bilgi edinemiyorum, dediğine bir bakarım.

İnternette incelemeleri var zaten.

Peki Z1 V2 ile Y9 arasında hangisini önerirsin, şaşırtıcı şekilde sanki daha ucuz Türkiye'ye göre ama buraya da shipping yapacağını düşünürsem yine aynı fiyata gelebilir.

Peki Z1 V2 ile Y9 arasında hangisini önerirsin, şaşırtıcı şekilde sanki daha ucuz Türkiye'ye göre ama buraya da shipping yapacağını düşünürsem yine aynı fiyata gelebilir.
Y9 daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…