tyunusb

Becerikli
Merhaba,

Aslında Rog Strix Scope II 96 almayı düşünüyordum farem Rog Keris II onunla tek dongle'dan eşleşiyor diye ancak Armoury Crate'e baktığımda tek dongle kullanırsam faremin 1000 Hz'e düşeceğini söyleyen bir uyarı gördüm ben de almaktan vazgeçtim.

%80 ya da %100 boyutta bir klavye istiyorum çünkü delete vb. tuşların küçük klavyelerde yerleri hoşuma gitmedi. Sağ tarafta yön tuşları üstünde delete ınsert home vb. olan gruplu şekilde bir klavye önerirseniz sevinirim.

Bütçeyi 6 bin TL'ye kadar zorlarım ancak 3 bin TL'yi geçecekse Ziraat'e 3 taksit imkanı olmalı. Bütçe dahilinde uzun ömürlü seçenekler öncelikli tercihim olur.

Switchlerden anlamıyorum abartı sesi olmaması yeterli.

Merhaba,

Aslında ROG STRIX Scope II 96 almayı düşünüyordum farem ROG Keris II onunla tek Dongle'dan eşleşiyor diye ancak Armoury Crate'e baktığımda tek dongle kullanırsam faremin 1000 Hz'e düşeceğini söyleyen bir uyarı gördüm ben de almaktan vazgeçtim.

%80 ya da %100 boyutta bir klavye istiyorum çünkü delete vb. tuşların küçük klavyelerde yerleri hoşuma gitmedi. Sağ tarafta yön tuşları üstünde delete ınsert Home vb. olan gruplu şekilde bir klavye önerirseniz sevinirim.

Bütçeyi 6 bin TL'ye kadar zorlarım ancak 3 bin TL'yi geçecekse Ziraat'e 3 taksit imkanı olmalı. Bütçe dahilinde uzun ömürlü seçenekler öncelikli tercihim olur.

Switch'lerden anlamıyorum abartı sesi olmaması yeterli.

STRIX scope u al bence inan bana farenin 1000 Hz'e düşmesinin sana bir zararı olmayacak.