Bütçe
2.000 - 3.000 TL

grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Mikrofonlu ve kablosuz alacağım. Genel olarak Valorant, CS 2 ve normal bilgisayar kullanımı (video, dizi ve film izleme vb.) için alacağım. 2.000 - 3.000 TL arasında uygun F/P önerirseniz sevinirim.

Son siyahı ben söylemişim galiba, keşke tüm stoklar bitmeden diğer rengin de ön siparişini açsalar. Bilsem beyaz söylerdim. Kulaklık gayet güzel öneririm. Tek eksisi ses ayarlarında geçişte Çince konuşuyor ve mikrofonu kapattığına dair bir geri bildirim yok. Veya ben beceremedim.

Son siyahı ben söylemişim galiba, keşke tüm stoklar bitmeden diğer rengin de ön siparişini açsalar. Bilsem beyaz söylerdim. Kulaklık gayet güzel öneririm. Tek eksisi ses ayarlarında geçişte Çince konuşuyor ve mikrofonu kapattığına dair bir geri bildirim yok. Veya ben beceremedim.

Hocam kulaklık ağır baş ağrıtıyor diyorlar alacak kişide öğrenmiş olur bende. Cidden öyle mi hocam?

Bugün geldi. Havit H2002P ve H2002U PRO göre daha rahat ve hafif geldi. Uzun kullanmadım ama bana ağrı yapar gibi gelmedi.

Bugün geldi. Havit H2002P ve H2002U PRO göre daha rahat ve hafif geldi. Uzun kullanmadım ama bana ağrı yapar gibi gelmedi.
Pedleri falan nasıl? Ses kalitesi, hissiyatı falan güzel mi? Sipariş verdim ben de ama gelene kadar aldığımı unuturum büyük ihtimal. Neredeyse iki hafta sonra kargoya verilecek.

Pedleri Havit'e göre büyük. Ama iç kısmındaki kumaşımsı yapıyı sevmedim. Böyle ucuz tşörtler olur, Temu'dan falan denemelik aldıysanız onun yapısına benziyor. Soğukluk katsın diye galiba içinde jel var bilemiyorum. Bu yüzey tam olarak kapsamasını önlüyor diyelim. Bir de Havit gibi kenarında ek bir omurga olmadığından birbirine yapışmıyor. Bu da sıkmayı önlüyor. Ama masa, asacak vb. koyarken çok yer kaplıyor. Üst kısım H2002U PRO o kumaşımsı yapı kadar kaliteli değil. H2002P deri kaplı süngerimsiye benziyor. Bunu sevmeme nedenim saç yağlıysa o kısım çok çabuk parlaklaşıyor. Görsel olarak hoş durmuyor.

Benim kulağımı tamamen kapatıyor. Ses olarak da açıkcası bana yetti. Oyun falanda daha net denedim. Müzik vb. iş görüyor. Ama çoğu kişi yetersiz bulduğunu belirtmiş. Uygulaması veya FxSound gibi ek uygulamaların EQ ayarları açarak ses şiddeti artırılabilir.

Bir de sevmediğim tek yanı, atıyorum bir videoyu duraklattım. Forum, sosyal medya vb. takıldım diyelim. Sonrasında tekrar video açınca 1-2 saniyelik bir uyku modundan çıkma var. Uyku modu değil de daha düşük güçte çalışmalı gibi bir şey olabilir. Ama açıkcası uygulama arayüzüne bakarsam, bunu çok da sağlayacak bir firma gibi durmuyorlar. Belki V2 sürümünde kullanıcı yorumlarına göre değişimler yaparlar.

Ha bir de mesela alıcısı gereksiz büyük. Malzemesi de bence çok kötü. Yanlışlıkla düşerse veya kediniz vurursa kırılacak gibi duruyor. Benzer şeyi kulaklık için de söyleyebilirim. Zaten kablosuz kulaklıkların çoğunun omurgası birbirine benziyor. En çok kırılan kulaklıklar da bunlar oluyor.

Şu kulaklıktaki alıcıya birebir benziyor. Kutudan çıkan kabloları da bir tık beğenmedim. Kutuda bıraktım şarj için farklı kablo kullanacağım. Kutuda geldiğinde hafif de bir koku oluyor. Bazı firmalar bu kokular için ufak bir hava deliği bırakıyorlar. Belki V2 sürümünü ürettirmek için Wraith vb. geri bildirim alırlarsa umarım bunları iletirler. Ben de uzun kullanımdan sonra Wraith sitesine detaylıca yazacağım.

Son olarak odamdan mutfağa gittiğimde gayet güzel çekiyor. Çok nadir böyle tuk tuk tarzı tokumsu ama çok kulak yormayan kesilme sesleri yaşanıyor. Ama arada üç 2-3 duvar ve boşluk var.

Ha bir de kendisi otomatik açılmıyor. Tuşa her açılışta basmak gerekiyor. Bunu da bilgisayar kullanımına bağlı alıcının algılayıp, tuşa basılmadan kulaklığı çalıştırması gerektiğine inanıyorum. Belki yazılımsal güncellemeler ile çözebilirler. Veya sonraki modelde basılı tutarak açmak yerine, farelerde olduğu gibi açık ve kapalı konuma getirme için bir anahtar yapılabilir. Şu ana kadar bence en çok rahatsız eden şey bu oldu.

Yine tuşların hissiyatı iyi değil. Yani kafanızdayken oyun modu falan geçişe uğraşmazsınız. Yani tuşları birbirinden ayıracak farklılıklar yok. Bazı tasarımsal farklılıklar ve içerisindeki tercihler hariç, diğer fason üretimlerin bazı düşünülmeden yapılan hatalarını bence bu üründe de yapmışlar. Umarım düzgün geri bildirimler ile v2 sürümü veya daha üst modelinde bunları çözerler.

Son düzenleme: