@24920, ben SteelSeries Logitech Razer gibi markaların marka adından dolayı diğer arkadaşların bahsettiği klavyelere nazaran ekstra fiyat eklediğini düşünüyorum ki öyledir de zatenw, hatta yakın gelecekte bu tür adı yeni yeni duyulan markalar ilk tercih edilen ürünler olacak ve Razer SteelSeries gibi markalar ise lüks fan markaları veyahut elitist markalar olabilir. En azından Türkiye için böyle olabilirw, örneğin şu an kullandığım kulaklık Razer Kraken V3 Pro satış fiyatı 8-9k fiyatlarında bana değişim ürünü olarak geldi para vermedimw, normalde verir miydim asla. A
A
A
Son olarak çogu markanın eski dayanıklığı uzun ömürlülüğü kalmamış. Eski ürünleri bozulduğu için değil eskidiği için değiştirirdikw, modası geçtiği için ama şimdi ya kroniktir ya da ömrünü doldurduğu için değiştirmeye başladık maalesef.
Kardeşim burada kaç kişi ev geçindiriyor sanki, 4-5 bin lira bir klavye için hiçbir şey eğer fiyat çok yüksekse genelde zaten bu Türkiye'nin sorunu oluyor, Türkiye bir Anadolu ülkesi hiçkimse ithalat etmiyor bu da bize yansıyor.
Razer'ın genelde fiyatı ucuz ürünlerinde sorun var, SteelSeries'in klavyelerinde sıkıntı yok.
Razer Huntsman mesela aşırı iyi bir klavye ucuz olsa alacaktım, elime çok uygun, görünüş konforda üst düzey bir klavye, tabii bu arkadaşlar bilmiyor ki konuşuyor işte. Türkiye'de hiç kimse böyle klavyeleri almadığı için ithalat eden kurumsal firma, bireysel vs olmuyor bu yüzdende bize çok fazla giriyor yapacak bir şey yok.
Ayrıca denedim bu klavyeyi btw fakat satın almadım çok pahalı şu an.
Tam benlik klavye, strafe atarım.
Son düzenleme: