Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 23
Tasarruf etmek istersen bu urun cok iyidir fiyatina gore.
Tam fiyat odeyeyim diyorsan bunu oneririm.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şu Boom serisini ben de beğendim ama toza karşı dayanıklılığı yok galiba, bilemedim. Plajda falan sıkıntı olmasın diye bir tereddüt ettim açıkçası.Tasarruf etmek istersen bu urun cok iyidir fiyatina gore.
- Makaleler
- 23
Evet, haklisin. Plajda harbiden sorun olabilir. Plaj kullanimi icin Anker'in bu modeli uygun ayrica.Ya şu boom serisini bende beğendim ama toza karşı dayanıklığı yok galiba bilemedim. Plajda falan sıkıntı olmasın diye bir tereddüt ettim açıkcası.
Ne yazık ki aynı sertifika var. IPX7 lerde toz dayanıklılığı yok bildiğim kadarıyla. IP67 olması lazımEvet, haklisin. Plajda harbiden sorun olabilir. Plaj kullanimi icin Anker'in bu modeli uygun ayrica.
HDDKullanıyorum
Üstün
Bütçe dahilinde Simon'un paylaştığı Boom 2 SE modeli iyi, fakat tiz seslerde eksikliğini hissedersiniz. Üzerinde 2 tane mid-woofer var, bu yüzden tiz sesleri veremiyor. Eğer çok yüksek ses ve bas performansı istemiyorsanız şu ürün çok daha iyi sahne genişliği ve ses performansı sunar uzerinde 1 tweeter ve 1 mid-woofer var, fakat bas olarak Boom 2 SE'den daha güçsüz.
- Makaleler
- 23
Evet fakat Hepsiburada aciklamaya plaj kullanimi icin uygun yazmis bariz bir sekilde. 2 yil garantisi mevcut. Sorun olmaz bence.Ne yazık ki aynı sertifika var. IPX7 lerde toz dayanıklılığı yok bildiğim kadarıyla. IP67 olması lazım![]()
Arkadaşın attığı Anker Soundcore Motion BOOM nasıl sizce peki? Benim çok öyle sesle bassla işim yok aslında sadece gittiğim yerlerde eşlik etsin ve arkadan tıngırdasın istiyorum etrafa rahatsızlık vermeden.Bütçe dahilinde Simon'un paylaştığı Boom 2 SE modeli iyi, fakat tiz seslerde eksikliğini hissedersiniz. Üzerinde 2 tane mid-woofer var, bu yüzden tiz sesleri veremiyor. Eğer çok yüksek ses ve bas performansı istemiyorsanız şu ürün çok daha iyi sahne genişliği ve ses performansı sunar uzerinde 1 tweeter ve 1 mid-woofer var, fakat bas olarak Boom 2 SE'den daha güçsüz.
HDDKullanıyorum
Üstün
Yüksek sesle işiniz yoksa attığım modeli tercih edebilirsiniz, Motion Boom modeli de bir tweeter barındırmıyor. Xiaomi modeli ise JBL'in Flip serisinin kopyası 1 tweeter ve 1 mid yapısında. Hem tiz hem orta frekansları dengeli, güzel müzik dinlemek için daha iyi bir tercih. Ayrıca, ileride bir tane daha aynı modelden alıp TWS olarak stereo müzik dinleme şansınız da var.Arkadaşın attığı Anker Soundcore Motion BOOM nasıl sizce peki? Benim çok öyle sesle basla işim yok aslında sadece gittiğim yerlerde eşlik etsin ve arkadan tıngırdasın istiyorum etrafa rahatsızlık vermeden.
Yüksek sesle işiniz yoksa attığım modeli tercih edebilirsiniz, Motion Boom modeli de bir tweeter barındırmıyor. Xiaomi modeli ise JBL'in Flip serisinin kopyası 1 tweeter ve 1 mid yapısında. Hem tiz hem orta frekansları dengeli, güzel müzik dinlemek için daha iyi bir tercih. Ayrıca, ileride bir tane daha aynı modelden alıp TWS olarak stereo müzik dinleme şansınız da var.
Teşekkür ederim çok sağ olun. Son bir şey sorayım, fiyatı 3.000 TL bandına inerse JBL Flip 6 almak mantıklı mı peki?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM Sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-