Bütçe
3.000 TL

LuxRuffy

Çalışkan
Merhaba,

3000 TL bütçe ile başlıkta belirttiğim gibi su ve toza dayanıklı, plajda, piknikte elimin altında kullanabileceğim taşınabilir Bluetooth hoparlör tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Bütçe dahilinde Simon'un paylaştığı Boom 2 SE modeli iyi, fakat tiz seslerde eksikliğini hissedersiniz. Üzerinde 2 tane mid-woofer var, bu yüzden tiz sesleri veremiyor. Eğer çok yüksek ses ve bas performansı istemiyorsanız şu ürün çok daha iyi sahne genişliği ve ses performansı sunar uzerinde 1 tweeter ve 1 mid-woofer var, fakat bas olarak Boom 2 SE'den daha güçsüz.

Arkadaşın attığı Anker Soundcore Motion BOOM nasıl sizce peki? Benim çok öyle sesle bassla işim yok aslında sadece gittiğim yerlerde eşlik etsin ve arkadan tıngırdasın istiyorum etrafa rahatsızlık vermeden.

Arkadaşın attığı Anker Soundcore Motion BOOM nasıl sizce peki? Benim çok öyle sesle basla işim yok aslında sadece gittiğim yerlerde eşlik etsin ve arkadan tıngırdasın istiyorum etrafa rahatsızlık vermeden.
Yüksek sesle işiniz yoksa attığım modeli tercih edebilirsiniz, Motion Boom modeli de bir tweeter barındırmıyor. Xiaomi modeli ise JBL'in Flip serisinin kopyası 1 tweeter ve 1 mid yapısında. Hem tiz hem orta frekansları dengeli, güzel müzik dinlemek için daha iyi bir tercih. Ayrıca, ileride bir tane daha aynı modelden alıp TWS olarak stereo müzik dinleme şansınız da var.

Yüksek sesle işiniz yoksa attığım modeli tercih edebilirsiniz, Motion Boom modeli de bir tweeter barındırmıyor. Xiaomi modeli ise JBL'in Flip serisinin kopyası 1 tweeter ve 1 mid yapısında. Hem tiz hem orta frekansları dengeli, güzel müzik dinlemek için daha iyi bir tercih. Ayrıca, ileride bir tane daha aynı modelden alıp TWS olarak stereo müzik dinleme şansınız da var.

Teşekkür ederim çok sağ olun. Son bir şey sorayım, fiyatı 3.000 TL bandına inerse JBL Flip 6 almak mantıklı mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör: