- Makaleler
- 23
Arkadasim tasinabilir bir konsol almak istiyor. Sizce ne almali? Butcesi 3.000 TL.
Aynisini soyledim ama koleksiyon amacli alacakmis zaten.Bu bütçede bir el konsolu almaktansa telefonuna emülatörler indirip onlardan oyununu oynaması bence daha mantıklı olur. Daha kolay modlama seçeneğin de olur böylece. Üstelik birden fazla emülatör indirilebilir ve paran cebinde kalır. Şahsen ben böyle yapardım.
Kendisine PSP almasini soyledim. Tesekkur ederim.
Benim DSİ olayindan sonra biraz korktu DS almaktan.PSP 3000 veya 2000 alsin rahatina baksin. İsterse DS de alabilir fakat o butcede PSP daha iyi olacaktir.
Arkadasiniz JRPG sevmiyorsa DS'e yonelsin. DS'de de JRPG var fakat PSP gibi ya JRPG ya hic degil.Benim DSİ olayindan sonra biraz korktu DS almaktan.Fakat ilanlara bakiyorum onun icin. Iyi durumda olan hangisiyse onu alacagiz.
Kendisi PSP alirsa GoW oynayacagim dedi. DS alirsa Mario Kart. Fakat cift ekran deneyimi ona cok cazip geliyor. Bir kac gun icinde alacagim diyor. Bayram harcligini biriktirdi zaten.Arkadasiniz JRPG sevmiyorsa DS'e yonelsin. DS'de de JRPG var fakat PSP gibi ya JRPG ya hic degil.
DS alsin o zaman. Ha isterse PSP'yi emulasyon icin kullanip, yine Nintendo oyunlari oynayabilir.Kendisi PSP alirsa GoW oynayacagim dedi. DS alirsa Mario Kart. Fakat cift ekran deneyimi ona cok cazip geliyor. Bir kac gun icinde alacagim diyor. Bayram harcligini biriktirdi zaten.
Evet PSP'yede sicak bakiyor. Para olsa ikisini alacak aslinda. Ben tum bayram harcligini bitirmeseydim yardim edecektim.DS alsin o zaman. Ha isterse PSP'yi emulasyon icin kullanip, yine Nintendo oyunlari oynayabilir.