3.000 TL'ye kadar gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan talongod
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    gamepad
Bütçe
3.000 TL

talongod

Yetkin
Makaleler
5

Aklımda bu gamepad var, tasarımı çok hoşuma gitti ancak L2 ve R2 tuşları trigger değil butonmuş. Buna benzer önerebileceğiniz fiyatına göre premium, tasarımı alışılmışın dışında bir cihaz var mı?

Peki hocalarım, Cyclone 2 ile Blitz 2 arasındaki farklar neler? Neden Cyclone 2 tercih etmeliyim?

Peki hocalarım, Cyclone 2 ile Blitz 2 arasındaki farklar neler? Neden Cyclone 2 tercih etmeliyim?

Aralarında uçurum bir fark yok aslında. En büyük fark Cyclone 2'nin tetiklerini istediğiniz an tıklamalı, istediğiniz an kademeli hale getirebiliyorsunuz.

Aralarında uçurum bir fark yok aslında. En büyük fark Cyclon'e 2'nin tetiklerini istediğiniz an tıklamalı, istediğiniz an kademeli hale getirebiliyorsunuz.

Peki hocam tetik değil de buton olması çok eksi yazar mı? Blitz 2 çok güzel duruyor çünkü, içimde ukte kalsın istemiyorum. Genel olarak yarış oyunları oynamıyorum. Dead by Daylight, EA FC, Stardew Valley gibi oyunlarda kullanılacak.

Hocam iki Gamepad'de ilgimi çekmedi, öneri için teşekkür ediyorum.

Bende zaten genelde hep buton şeklinde kullanıyorum. Ara sıra arkadaşlarla Forza oynadığımda veya GTA oynarken kademeli hale getiriyorum.

Eğer araba oyunları oynamıyorsanız eksikliğini hissetmezsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…