Kütüphanede ders çalışmak için alacağım yani uzun şarj süresi (kutuya koymadan 4 saat yeterli olur) ve konfor benim için çok önemli. Müzik de dinleyeceğim elbette lakin oyun oynamam. Aklımda Galaxy Buds3 ve Anker Liberty 4 NC var. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
mete01
Üstün
Bunun yazdığım diğer 2 kulaklıktan farklarını biliyor musunuz hocam? Tam hakim değilseniz araştırabilirim.
Hocam siz yine de araştırın ama Huawei dış ortam seslerini iyi bastırırken Galaxy Buds insan sesini iyi bastırır. Zaten kütüphanede kullanacağınız için dış ortam sesini bastırması bir tık daha mantıklı geldi.
Epey bir araştırdım ve GPT'nin de fikrini aldım. Sunduğum seçenekler liberty 4 nc, liberty 3 Pro, Huawei FreeBuds 2 Pro, JBL Tune Flex 2 nc, Samsung Galaxy Buds 3'tü ve eğer müzik kalitesi istiyorsam liberty 3 Pro'yu, günlük kullanımda Samsung ekosisteminden dolayı Galaxy Buds 3'ü, eğer mikrofon kalitesi önemliyse liberty 4 Nc'yi önerdi ve diğer 2 seçeneğe pek bulaşmamamı söyledi. Hala %100 karar vermiş değilim ama 4nc bana sıcak geliyor. Bu arada konu açarken belirtmeyi unutmuşum S23 FE kullanıyorum.
mete01
Üstün
Epey bir araştırdım ve GPT'nin de fikrini aldım. Sunduğum seçenekler liberty 4 nc, liberty 3 Pro, Huawei FreeBuds 2 Pro, JBL Tune Flex 2 nc, Samsung Galaxy Buds 3'tü ve eğer müzik kalitesi istiyorsam liberty 3 Pro'yu, günlük kullanımda Samsung ekosisteminden dolayı Galaxy Buds 3'ü, eğer mikrofon kalitesi önemliyse liberty 4 Nc'yi önerdi ve diğer 2 seçeneğe pek bulaşmamamı söyledi. Hala %100 karar vermiş değilim ama 4nc bana sıcak geliyor. Bu arada konu açarken belirtmeyi unutmuşum S23 FE kullanıyorum.
O zaman Galaxy Buds 3 alın. Ekosistem açısından da iyi olur.
Buds 3 önermiyorum çünkü silikonsuz. Silikonsuz olması zaten bassları öldürüyor. Rahatlıkta hak getire.
- Makaleler
- 23
CMF Buds Pro 2.