fgkernel Çalışkan Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 2 9 Mayıs 2026 #1 3.000 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçem mevcut. TANGZU Xue Tao ve EPZ Q1 Pro modellerine baktım fakat pek emin olamadım. Type-C ve mikrofonlu olursa biraz daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
3.000 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçem mevcut. TANGZU Xue Tao ve EPZ Q1 Pro modellerine baktım fakat pek emin olamadım. Type-C ve mikrofonlu olursa biraz daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 9 Mayıs 2026 #2 Simgot EW200 veya Kefine Klean bakabilirsin. Bass istiyorsan Cadenza 2'de olur.
KS KS fgkernel Çalışkan Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 2 9 Mayıs 2026 #3 Simon dedi: Simgot EW200 veya Kefine Klean bakabilirsin. Bass istiyorsan Cadenza 2'de olur. Genişletmek için tıkla... Kefine Klean kafama daha çok yattı. Profesyonellikten ziyade daha günlük şekilde kullanacağım. Öneri için teşekkürler. Ancak Kefine Klean'de oksitlenme olduğuyla ilgili yorumlar gördüm, bunun bir çözümü var mıdır?
Simon dedi: Simgot EW200 veya Kefine Klean bakabilirsin. Bass istiyorsan Cadenza 2'de olur. Genişletmek için tıkla... Kefine Klean kafama daha çok yattı. Profesyonellikten ziyade daha günlük şekilde kullanacağım. Öneri için teşekkürler. Ancak Kefine Klean'de oksitlenme olduğuyla ilgili yorumlar gördüm, bunun bir çözümü var mıdır?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 9 Mayıs 2026 #4 fgkernel dedi: Kefine Klean kafama daha çok yattı. Profesyonellikten ziyade daha günlük şekilde kullanacağım. Öneri için teşekkürler. Ancak Kefine Klean'de oksitlenme olduğuyla ilgili yorumlar gördüm, bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Filtre alip degistirebilirsin. Fakat Türkiye'de bulunuyor mu emin degilim.
fgkernel dedi: Kefine Klean kafama daha çok yattı. Profesyonellikten ziyade daha günlük şekilde kullanacağım. Öneri için teşekkürler. Ancak Kefine Klean'de oksitlenme olduğuyla ilgili yorumlar gördüm, bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Filtre alip degistirebilirsin. Fakat Türkiye'de bulunuyor mu emin degilim.