Bütçe
3.000 TL

FRAGX 40

Üstün
İyi günler,

Kardeşimin kulaklığı bozulduğu için kendi kulaklığım olan Corsair HS80'i kardeşime verdim. Bu nedenden dolayı yeni bir kulaklık arayışına geçtim, bütçem çok fazla değil ve araştırdığım kadarıyla düşük bütçelerde IEM kulaklık almak daha mantıklıymış. 3.000 TL'nin üstüne çıkmayacak şekilde CS2 gibi oyunlarda iyi performans verecek kulaklık önerilerinizi bekliyorum. @Simon hocam siz bilgili birine benziyorsunuz, etiketlemeyi unutmuşum :D

Son düzenleme:
IEM oneririm bu butcede.
Mikrofonlu olarak simgot EW200 DSP var. Type-C girisi var. Donusturucuyle kullanilabilir.

Mikrofon onemsiz derseniz duz simgot EW200 var.

Hocam maalesef mikrofonum bulunmuyor, mikrofonsuz ile mikrofonlu arasında ne fark var, alabileceğim en iyisi bu mu ve mikrofon testi var mı?

Hocam maalesef mikrofonum bulunmuyor, mikrofonsuz ile mikrofonlu arasında ne fark var, alabileceğim en iyisi bu mu ve mikrofon testi var mı?
Hicbir fark yok. Sadece birinin Type-C ve mikrofonu var. Mikrofon testi gormedim. Fakat uyarmam gerekiyor bir konuda. IEM'lerin mikrofonu headsetler kadar iyi degil.

Hiçbir fark yok. Sadece birinin Type-C ve mikrofonu var. Mikrofon testi gormedim. Fakat uyarmam gerekiyor bir konuda. IEM'lerin mikrofonu headsetler kadar iyi degil.

Dediğim anlaşılsın yeter hocam, önemli olan oyundaki ses kalitesi. Boğuk ses, ayak seslerinin tam anlaşılmaması gibi bir şeyle karşılaşır mıyım?

Dediğim anlaşılsın yeter hocam, önemli olan oyundaki ses kalitesi. Boğuk ses, ayak seslerinin tam anlaşılmaması gibi bir şeyle karşılaşır mıyım?
Hayir. Kulak ustulerden daha net bir sesi var. Ayni modelin mikrofonsuzu var ben de. HyperX Cloud 3'den iyi.

Hocam ses kartı ile ilgili de sormuştum, ses kartına ihtiyacım var mı? Asus Prime A620M-K anakarta sahibim.
Gozden kacmis orasi. Ses kartina gerek yok. En az 200 dolarlik kulakliklarda sart. Bu kulaklik yurt disinda 50 dolardi sanirim. Sesi daha yuksek cikariyor ses karti. Eger yuksek ses seviyorsan alabilirsin. Fakat ses kalitesine etkisi olmaz. Anakartiniz yeterli gayet zaten. Hatta telefona baglasaniz bile besleyebilir kulakligi.