SF26
Üstün
X1 V2 Ultimate için 400TL aşırtma lazım olur.Şu an bir şey diyemem ama öneriniz ne olur, ne kadar artması lazım?
X1 V2 Ultimate için 400TL aşırtma lazım olur.Şu an bir şey diyemem ama öneriniz ne olur, ne kadar artması lazım?
GPX shape seviyorsanız A9 Ultimate, Viper V3 Pro shape seviyorsanız X1 V2 Ultimate. Alırken SWAR kodu kullanın. Hepsi indirimde şu an, mukemmel fiyatlarda.Şu an bir şey diyemem ama öneriniz ne olur, ne kadar artması lazım?
@TANTUNICIK ES21 Pro'dan daha iyi bir mouse X1 V2 Ultimate, mcu tarafında önde net bir şekilde.
A9 Ultra Max 2.0 da sensörde geride kalıyor.
A9 Ultimate 3900 pek mükemmel değil sanki Kemalim?GPX shape seviyorsanız A9 Ultimate, Viper V3 Pro shape seviyorsanız X1 V2 Ultimate. Alırken SWAR kodu kullanın. Hepsi indirimde şu an, mukemmel fiyatlarda.
Aradaki farka değecek bir MCU farkı var.İndirim hocam indirim olarak şu an ES21 Pro'nun indirimi gayet iyi.
X1 V2'nin GPX versiyonu gibi bir şey, shape seviliyor ise alınır her türlü.A9 Ultimate 3900 pek mükemmel değil sanki Kemalim?
Ama aynı şekilde birisi de sensörde iyi ve baktığım kadarıyla malzeme kalitesi falan daha iyi. Tabii bunu ikisini kullanmadan net olarak söyleyemem. İncelemelere göre yorumlarım bu yönde, ikisi de tercih edilebilir benim gözümde ama o kadar çıkmışken Leviathan'da var.A9 Ultimate 3900 pek mükemmel değil sanki Kemalim?
Aradaki farka değecek bir MCU farkı var.
Aradaki farkı shape için verilir dersen bilemem ama bütçesi için riskli bir model.X1 V2'nin GPX versiyonu gibi bir şey, shape seviliyor ise alınır her türlü.![]()
Yok be hoca, sürekli öneriyoruz. Shape için seven varsa verir bence.Aradaki farkı shape için verilir dersen bilemem ama bütçesi için riskli bir model.
Levi olur, 3.5 muydu en son?Ama aynı şekilde birisi de sensörde iyi ve baktığım kadarıyla malzeme kalitesi falan daha iyi. Tabii bunu ikisini kullanmadan net olarak söyleyemem. İncelemelere göre yorumlarım bu yönde, ikisi de tercih edilebilir benim gözümde ama o kadar çıkmışken Leviathan'da var.
La ben de öneriyorum ama bütçesine göre F/P değil sanki artık.Yok be hoca, sürekli öneriyoruz. Shape için seven varsa verir bence.
Levi olur, 3.5 muydu en son?
La ben de öneriyorum ama bütçesine göre F/P değil sanki artık.