Bütçe
3.000 TL

Beratt

Çalışkan
Ses sistemleri hakkında en ufak bir bilgim olmadığından buraya geldim, istediğim özellikler şunlar:

•Yatay
•Tek ve uzun bir şekilde
•Sağ ve sol çıkışları olsa yeterli
•Sadece müzik dinlemek amaçlı, oyunlardaki ses kasma gibi özellikler önemli değil
•Tasarımı sade ve düz olabilirse daha iyi olur.

Son olarak bilgi alabileceğim yerler veya internet videoları varsa belirtebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses sistemleri hakkında en ufak bir bilgim olmadığından buraya geldim, istediğim özellikler şunlar:

•Yatay
•Tek ve uzun bir şekilde
•Sağ ve sol çıkışları olsa yeterli
•Sadece müzik dinlemek amaçlı, oyunlardaki ses kasma gibi özellikler önemli değil
•Tasarımı sade ve düz olabilirse daha iyi olur.

Son olarak bilgi alabileceğim yerler veya internet videoları varsa belirtebilir misiniz? Teşekkürler.
Yatay derken soundbar mı istiyorsunuz?

Yatay değil fakat kendi kullandığım ürünü gönül rahatlığıyla önerebilirim. Bundan önce 1.000 küsür TL'ye Logitech hoparlör almıştım fakat ses kalitesi bakımından yanından bile geçemedi maalesef. Bunu ise 2. el zar zor bulup indirimle beraber 250 TL'ye almıştım Dolap'tan.

Temizini bulabilirseniz harika üründür ve piyasadaki çoğu ürünü rahatlıkla tokatlar fakat piyasada çok az var. Artık üretimi yok. Tercihiniz değişirse mutlaka bakmanızı öneririm.

Ürünün adı: Creative SBS-245

1768994037407.webp