Hepinize merhabalar. Normalde MAD68 Gateron almaya karar vermiştim ama biraz araştırdığımda rezalet olduğunu söyleyenler olduğu için vazgeçtim. Bu fiyatlardaki manyetik klavyeler kötü kalitelerde oluyormuş galiba. O yüzden hissiyat ve malzeme kalitesi iyi olan bir klavye arıyorum. Her türlü oyun, kodlama, yazı yazma için kullanacağım genel olarak. Kablolu kablosuz pek önemli değil açıkcası, hatta kablolu daha iyi olabilir f/p açısından. Çünkü masamdan başka bir yerde kullanmayacağım zaten. Numpad önemli değil normal üstteki sayılarla da gayet hızlı yazabiliyorum. Bir de klavye de knob olursa güzel bir ekstrası olabilir ama zorunluluk değil. Diğer her şeyim siyah olduğu için klavye de siyah olsun istiyorum. Bu bütçeye fazla şey istediysem ve böyle bir klavye yoksa bütçemi arttırabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Hepinize merhaba. Normalde mad68 Gateron almaya karar vermiştim ama biraz araştırdığımda rezalet olduğunu söyleyenler olduğu için vazgeçtim. Bu fiyatlardaki manyetik klavyeler kötü kalitelerde oluyormuş galiba. O yüzden hissiyat ve malzeme kalitesi iyi olan bir klavye arıyorum. Her türlü oyun, kodlama, yazı yazma için kullanacağım genel olarak. Kablolu kablosuz pek önemli değil açıkçası, hatta kablolu daha iyi olabilir F/P açısından. Çünkü masamdan başka bir yerde kullanmayacağım zaten. Numpad önemli değil normal üstteki sayılarla da gayet hızlı yazabiliyorum. Bir de klavye de knob olursa güzel bir ekstrası olabilir ama zorunluluk değil. Diğer her şeyim siyah olduğu için klavye de siyah olsun istiyorum. Bu bütçeye fazla şey istediysem ve böyle bir klavye yoksa bütçemi arttırabilirim.
https://mecmonkey.com/products/ajaz...DEZN-_x_4VBvhtvdX5yvzvtWzaCSTDrJeD1NpbKuO1Hu8 bunu alabilirsin hocam çok güzel klavye.
Amazon üzerinden de alınabilir. Switch arası farkları bilmiyorum. Ama bu modelin iki Switchi var. Farklı renk olsun diyorsan seçenekler de var.
Kablosuz olarak da şu ürün var. Kablosuz gerçekten rahatlık sağlıyor.
turuncudonn
Başarılı
Ajaz AK820 Pro al mukemmel otesi bir klavye seni hiç uzmez.
https://mecmonkey.com/products/ajaz...DEZN-_x_4VBvhtvdX5yvzvtWzaCSTDrJeD1NpbKuO1Hu8 bunu alabilirsin hocam çok güzel klavye.
Amazon üzerinden de alınabilir. Switch arası farkları bilmiyorum. Ama bu modelin iki Switchi var. Farklı renk olsun diyorsan seçenekler de var.
Ajaz AK820 Pro al mukemmel otesi bir klavye seni hiç uzmez.
Klavye güzel duruyor ama uzun vadede sıkıntı çıkarıyor mu? Dış kasa plastik galiba. Dışı veya sesi güzel olsun diye ucuz çin malı ürün hissi versin istemiyorum. Kullananların bir şikayeti falan var mı?AK820 alacaksan gift Switch olmasına dikkat et sesi inanılmaz güzel bir şey.
Klavye güzel duruyor ama uzun vadede sıkıntı çıkarıyor mu? Dış kasa plastik galiba. Dışı veya sesi güzel olsun diye ucuz Çin malı ürün hissi versin istemiyorum. Kullananların bir şikayeti falan var mı?
Kendim kullanıyorum 5 ay oldu alalı kasa plastik ama kesinlikle Çin malı hissiyatı yok çok mükemmel hissettiriyor ben kablolu kullanıyorum klavyede TFT ekran da var ben orada GIF oynatıyorum Pikachu koydum dans ediyor öyle.
turuncudonn
Başarılı
Klavye güzel duruyor ama uzun vadede sıkıntı çıkarıyor mu? Dış kasa plastik galiba. Dışı veya sesi güzel olsun diye ucuz Çin malı ürün hissi versin istemiyorum. Kullananların bir şikayeti falan var mı?
Benim cok yakin bir arkadasim kullaniyor kendisini ziyarete gittigimde deneme firsatim olmustu bildigin mekanik klavye hissi veriyor ama Click sesleri membran klavye gibi ama bastiginida hissediyorsun evet plastik olmasi biraz kotu ama F/P olarak harika, oyle dusunmeyin her Çin Mali kotu olacak diye bir şey yok.