Bütçe
3.000 TL

Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Rampage Blue Switch bir klavye kullanıyorum fakat yay sesi ve genel gürültüsü çok fazla. Özellikle geceleri kullanmak neredeyse imkânsız hâle geldi. Bu yüzden yeni bir klavye alma kararı verdim.

Bütçem maksimum 3000 TL civarında, mümkünse bunu aşmak istemiyorum.

Bazı modeller buldum ama kararsız kaldım. Genelde Akko, Wraith, Redragon gibi markalar öneriliyor ancak bu markaları daha önce hiç kullanmadım. Kullananlar varsa yorumlarını çok merak ediyorum. Bu markalar gerçekten fiyatına göre iyi mi?

Tercihlerim:
  • Boyut: Tam boy tercihim ama bu fiyata daha kaliteli bir TKL varsa ona da sıcak bakabilirim. Sadece %60 gibi çok küçük klavyeler bana göre değil.
  • Bağlantı: Kablolu veya kablosuz fark etmez, masaüstü sistemde sabit kullanacağım.
Önerileriniz varsa çok memnun olurum.

Manyetik switch farklı bir klavye kullanıyorum. Açıkcası bu bütçelerde manyetik switch varsa bence ilk tercih olmalı.
Krallar bana vxh violet ti sanırsam wobkey rainy 75in switchi onun gibi switchli klavye lazım 3kya

Hocam VGN V87 kaliteli bir klavyeymiş bataryası 4000 mAH. yzyıor sizce yeterlimidir çok dikkatmi çekti klavye.

Manyetik switch farklı bir klavye kullanıyorum. Açıkcası bu bütçelerde manyetik switch varsa bence ilk tercih olmalı.
bunuda bakacağım hocam teşekkürler.

Son düzenleme: