Bütçe
3.000 TL
Görünüş hiç önemli değil performansı iyi olması önceliğim. Kablosuz olması da önemli değil. Zaten aradaki fark 300tl. En F/P olanı almak istiyorum. Bütçeyi zaten az az diye diye 3.5k ya kadar çıkardım. Biraz daha arttırsam RS7 Air alırım çok beğeniyorum ama o kadar vermek şuan bütçemin çok üstünde. Klavye de artık çok sinir ediyor tuşlar basmadıkça kırasım geliyor. Bir an önce yeni almak istiyorum. Bir yandan da 2-2.5k bütçe ile daha uygun klavye alsam mı diye düşünüyorum.
Tam gameraideri sipariş verecektim kargo ücretini görünce tekrar kararsız kaldım aynı fiyat neredeyse.

Görünüş hiç önemli değil performansı iyi olması önceliğim. Kablosuz olması da önemli değil. Zaten aradaki fark 300tl. En F/P olanı almak istiyorum. Bütçeyi zaten az az diye diye 3.5k ya kadar çıkardım. Biraz daha arttırsam RS7 Air alırım çok beğeniyorum ama o kadar vermek şuan bütçemin çok üstünde. Klavye de artık çok sinir ediyor tuşlar basmadıkça kırasım geliyor. Bir an önce yeni almak istiyorum. Bir yandan da 2-2.5k bütçe ile daha uygun klavye alsam mı diye düşünüyorum.
Tam gameraideri sipariş verecektim kargo ücretini görünce tekrar kararsız kaldım aynı fiyat neredeyse.

Bende fark azken VGN alırdım.

Görünüş hiç önemli değil performansı iyi olması önceliğim. Kablosuz olması da önemli değil. Zaten aradaki fark 300TL. En F/P olanı almak istiyorum. Bütçeyi zaten az az diye diye 3.5k ya kadar çıkardım. Biraz daha arttırsam RS7 Air alırım çok beğeniyorum ama o kadar vermek şu an bütçemin çok üstünde. Klavye de artık çok sinir ediyor tuşlar basmadıkça kırasım geliyor. Bir an önce yeni almak istiyorum. Bir yandan da 2-2.5k bütçe ile daha uygun klavye alsam mı diye düşünüyorum.

Performans olarak istiyorsan yine VGN ttc Switch'ler direkt performans odaklı zaten marka bu konu da takıntılı.

Anladım teşekkürler hepinize. O zaman VGN alacağım. Umarım bir kroniği çıkmaz çok incelemesini bulamadım.

K1 HE sitesinde 3000+150 kargo ile 3150tl. N11'de ise 3100tl en ucuz. Neon 75 ise 3500tl, kuponla 3400e geliyor. Aradaki fark 300tl oluyor. Sizce değer mi 300tllik özellik farkı var mı?
Neon 75 ile arasındaki fiyat farkı azmış Akakçe üzerinden bakıyordum, Meyer Gaming üzerinden alınabilir.

Bu incelemeyi gördüm. HE+ modeli tam aradığım aslında hem kablolu hem uygun fiyat. Burada Pro modeline Full key 16k scan rate diyor. Diğer K1 HE 256k single scan rate. Arasında fark var mı fps oyunlarında hisseder miyim yoksa önemi olmayan bir detay mı gecikme konusunda sıkıntı olmaz değil mi ?

Onemi yok scanratein.

Teşekkürler. Sizi de çok tuttum ama son olarak NEON 68HE hakkındaki yorumunuz nedir e spor odaklı 0.001mm RT ve e spor için geliştirilmiş switch var galiba. Bu küçük klavyeye de uzun vadede alışacağımı düşünüyorum. Sizce daha az verip 3100TL'ye alınır mı yoksa Neon 75 pro mu mantıklı tercih?