Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 1
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!
Üstü deri ama kaliteli deri sıkıntı yapacağını sanmam. Zorunlu ise ona göre öneririm.
![]()
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!www.elitmuzik.com.tr
Üstü deri ama kaliteli deri sıkıntı yapacağını sanmam. Zorunlu ise ona göre öneririm.
Hocam kafam falan terlediğine üstünde yağ falan oluyor saçımdan kaynaklı 1 2 günde bir ıslak mendille siliyorum o yüzden istemiyorum.
johan liebert
Becerikli
Hocam kafam falan terlediğine üstünde yağ falan oluyor saçımdan kaynaklı 1 2 günde bir ıslak mendille siliyorum o yüzden istemiyorum.
Kumaş alırsan daha beter olur silmek bile kurtarmaz direkt emer yağı senin durumunda o zaman IEM alacaksın.
Blackjaz
Becerikli
Celest Wyvern Black Remaster
SIMGOT EW200
Kiwi Ears Cadenza
Bu 3 IEM'e bakabilirsin. Yanına bir de güzel DAC alırsan hoş olur. Bu IEM'ler için pahalı DAC almaya gerek yok, ucuz ve dandik bir şey olmasın yeter.
Bütçe olarak yukarı çıkabilirsen Truthear Zero modelini daha çok beğeniyoru ama DAC ile birlikte bütçeni baya aşacaktır.
SIMGOT EW200
Kiwi Ears Cadenza
Bu 3 IEM'e bakabilirsin. Yanına bir de güzel DAC alırsan hoş olur. Bu IEM'ler için pahalı DAC almaya gerek yok, ucuz ve dandik bir şey olmasın yeter.
Bütçe olarak yukarı çıkabilirsen Truthear Zero modelini daha çok beğeniyoru ama DAC ile birlikte bütçeni baya aşacaktır.
Kumaş alırsan daha beter olur silmek bile kurtarmaz direkt emer yağı senin durumunda o zaman IEM alacaksın.
Yağdan değil de deri terletiyor kafamı çok ya kullandığım HyperX 2 Core Cloud vardı o küçüktü bana.
Celest wyvern Black remaster.
sımgot EW200.
Kiwi ears cadenza.
Bütçe olarak yukarı çıkabilirsen truthear Zero modelini daha çok beğeniyor ama DAC ile birlikte bütçeni bayağı aşacaktır.
Daha ucuzu yok mu kulak içi alırsam ucuz alırım muhtemelen.
Blackjaz
Becerikli
Daha ucuzu yok mu kulak içi alırsam ucuz alırım muhtemelen.
Önerdiğim IEM'ler kötü değil, daha ucuz bir ürünü de maalesef öneremiyorum. Ucuz ürünler genelde kötü oluyorlar. Eğer IEM için ses kalitesi konusunda şüpheniz var ise olmasın. Kaliteli bir IEM, oyuncu kulaklıklarının %99'undan daha iyidir. Mikrofon ihtiyacınız var ise o zaman bir şey diyemem. Kablo üzerindeki mikrofonlar kötü sonuç verecektir çünkü. Aradığınız bütçede de kulaküstü kulaklıklar konusunda bir bilgim yok maalesef.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-