Bütçe
3.000 TL

Eco

Uzman
Merhaba, herkese iyi bayramlar. Manyetik bir klavye alacağım, 2.5-3K arası bir fiyat düşünüyorum. Bütçeyi biraz aşarsa sorun yok. %60 klavye alacağım, bu fiyatta en çok FUN60 W60 ve Ace60 görüyorum. Kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Senin manyetik istemene saygı duyuyorum fakat heves edip manyetik almak istiyorsan ben olsam almazdım. O hataya düştüm manyetik denemek istedim. Aula F75 klavyem çok daha kaliteli. Hem malzeme kalitesi olsun hem boyutu, sesi her şeyiyle daha tatmin edici. Sürekli mekanik kullandığım için Manyetikteki snap tap özelliğine bile alışmak zaman istiyor alışamamıştım.

İlla manyetik olacaksa da bu olsun Aula kalitesi, Wraith falan boş.

Toby hocam siz varken bana laf söylemek düşmez ama Wraith klavyeler dandik klavyelerken almak ne kadar mantıklı tartışılır bu bütçede manyetik alınacaksa en mantıklısı gameraider gibi.

@TANTUNICIK buyurun tartışmaya açığım W60 kullandım, Amazon'dan Aula win68 manyetik klavye aldım, kullandım. Mekanik graywood, reaper Switch kullandım. Aula F75 malzeme kalitesi olarak, ses yalıtımı olarak çoğu düşük bütçe manyetik klavyeyi sollar yanına yaklaştırmaz.

@TANTUNICIK, gasket Mount olmasi vs. fiyatina gore kotu ozellikler sunmuyor. Cok bir beklenti icerisine girilmemeli zaten 2.600 TL butcede manyetik alirken.

Katılıyorum, o yüzden bu bütçede manyetiği mantıklı bulmuyorum. O kadar fark yaratır mı yaratmaz mı, kullanmadığım için bir şey diyemem; ama bu klavyelerden birini seçecek olsam gameraider alırdım muhtemelen.

@TANTUNICIK buyurun tartışmaya açığım W60 kullandım, Amazon'dan aula Win68 manyetik klavye aldım, kullandım. Mekanik graywood, reaper Switch kullandım. Aula F75 malzeme kalitesi olarak, ses yalıtımı olarak çoğu düşük bütçe manyetik klavyeyi sollar yanına yaklaştırmaz.

Yani sanırım cümlenizden anladığım kadarıyla aula F75 mekanik klavyeden bahsediyorsunuz doğrudur çünkü o manyetik mekanizmayı yapacağız diye diğer kısımlardan kısıyorlar anormal gelmedi bana.

Yani sanırım cümlenizden anladığım kadarıyla aula F75 mekanik klavyeden bahsediyorsunuz doğrudur çünkü o manyetik mekanizmayı yapacağız diye diğer kısımlardan kısıyorlar anormal gelmedi bana.

Sonuçta 3.000 TL veriyorsun, fakat bu düşük bütçeli manyetik klavyelerde bir ses yalıtımı, malzeme kalitesi sorunu var. Bu hâlihazırda elimin altında olan klavyelere de Custom mı, gasket mi ne deniyordu @Toby Fox değil mi? Bu yapıdaki klavyeler, manyetik klavyeleri solluyor. Hem manyetiğin bana göre çok aman bir olayı da yok. FPS oynayan biri olmama rağmen ekstra rahatsız etti; hem hissiyat yoktu, hem de snap tap açıp denediğimde bir garip geldi, preaim vs. bozulmuştu. Alışma süreci gerekecekti vs. biraz daha smooth oluyor ama 0 his, bir şey de anlayamamıştım bu durumdan pek bana göre değil açıkçası, kalite ön planda olmalı.