T Techeren Çalışkan Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 40 29 Mayıs 2026 #11 23783 dedi: Bayram indirimleri + indirim kuponları ile tercih edilebilir aslında. Ama muadilleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi farklılıklar var.
23783 dedi: Bayram indirimleri + indirim kuponları ile tercih edilebilir aslında. Ama muadilleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ne gibi farklılıklar var.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.599 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.100 29 Mayıs 2026 #12 Techeren dedi: Ne gibi farklılıklar var. Genişletmek için tıkla... Kasa kalitesi, switch kalitesi, yalıtım gibi gibi.
Techeren dedi: Ne gibi farklılıklar var. Genişletmek için tıkla... Kasa kalitesi, switch kalitesi, yalıtım gibi gibi.
TANTUNICIK Çalışkan Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 527 Beğeniler 227 29 Mayıs 2026 #13 Techeren dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken.
Techeren dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken.
KS KS HYLASOUL Çalışkan Katılım 8 Şubat 2026 Mesajlar 47 Beğeniler 6 29 Mayıs 2026 #14 TANTUNICIK dedi: Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken. Genişletmek için tıkla... Mouse için konu açtım hocam bilginize. Techeren dedi: Wraith ürünlerini beğeniyorum. W75 V2'ye de bakabilirsiniz 4 bin TL. İnternette indirim kodları bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dürüst olayım, Wraith'in ürünleri hiç iç açıcı gelmiyor. Sanki kocaman bir pazarlama hilesi gibi.
TANTUNICIK dedi: Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken. Genişletmek için tıkla... Mouse için konu açtım hocam bilginize. Techeren dedi: Wraith ürünlerini beğeniyorum. W75 V2'ye de bakabilirsiniz 4 bin TL. İnternette indirim kodları bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dürüst olayım, Wraith'in ürünleri hiç iç açıcı gelmiyor. Sanki kocaman bir pazarlama hilesi gibi.
T Techeren Çalışkan Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 40 29 Mayıs 2026 #15 TANTUNICIK dedi: Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken. Genişletmek için tıkla... Temizliği, tepkiselliği de olmak üzere sesi ve hissiyatı hoşuma gidiyor ama Gameraider K1 de çok iyi duruyor. Ben alternatif olarak sundum.
TANTUNICIK dedi: Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken. Genişletmek için tıkla... Temizliği, tepkiselliği de olmak üzere sesi ve hissiyatı hoşuma gidiyor ama Gameraider K1 de çok iyi duruyor. Ben alternatif olarak sundum.
TANTUNICIK Çalışkan Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 527 Beğeniler 227 29 Mayıs 2026 #16 Techeren dedi: Temizliği, değiştirilebilirliği, tepkiselliği de olmak üzere sesi ve hissiyatı hoşuma gidiyor ama gameraider K1 de çok iyi duruyor. Ben alternatif olarak sundum. Genişletmek için tıkla... Reklamını iyi yapıyorlar yalan yok.
Techeren dedi: Temizliği, değiştirilebilirliği, tepkiselliği de olmak üzere sesi ve hissiyatı hoşuma gidiyor ama gameraider K1 de çok iyi duruyor. Ben alternatif olarak sundum. Genişletmek için tıkla... Reklamını iyi yapıyorlar yalan yok.
T Techeren Çalışkan Katılım 6 Mayıs 2026 Mesajlar 72 Çözümler 2 Beğeniler 40 29 Mayıs 2026 #17 TANTUNICIK dedi: Reklamını iyi yapıyorlar yalan yok. Genişletmek için tıkla... Ben internet kafede kullandıktan sonra kendime aldım.
TANTUNICIK dedi: Reklamını iyi yapıyorlar yalan yok. Genişletmek için tıkla... Ben internet kafede kullandıktan sonra kendime aldım.
TANTUNICIK Çalışkan Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 527 Beğeniler 227 29 Mayıs 2026 #18 Techeren dedi: Ben internet kafede kullandıktan sonra kendime aldım. Genişletmek için tıkla... İnternet kafede o kadar pahalı ekipman diziyorlar mıydı ya.
Techeren dedi: Ben internet kafede kullandıktan sonra kendime aldım. Genişletmek için tıkla... İnternet kafede o kadar pahalı ekipman diziyorlar mıydı ya.