Ne gibi farklılıklar var.Bayram indirimleri + indirim kuponları ile tercih edilebilir aslında. Ama muadilleri daha iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 1
Kasa kalitesi, switch kalitesi, yalıtım gibi gibi.
Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken.
HYLASOUL
Çalışkan
Mouse için konu açtım hocam bilginize.Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken.
Dürüst olayım, Wraith'in ürünleri hiç iç açıcı gelmiyor. Sanki kocaman bir pazarlama hilesi gibi.Wraith ürünlerini beğeniyorum. W75 V2'ye de bakabilirsiniz 4 bin TL. İnternette indirim kodları bulunabiliyor.
Temizliği, tepkiselliği de olmak üzere sesi ve hissiyatı hoşuma gidiyor ama Gameraider K1 de çok iyi duruyor. Ben alternatif olarak sundum.Sizin önerme sebebiniz ne? Sadece popüler bir klavye. Benim açıma göre rakipleri daha iyi iş çıkarıyor. Mesela ATK RS7 Air var, o kadar çıkmışken.
Temizliği, değiştirilebilirliği, tepkiselliği de olmak üzere sesi ve hissiyatı hoşuma gidiyor ama gameraider K1 de çok iyi duruyor. Ben alternatif olarak sundum.
Reklamını iyi yapıyorlar yalan yok.
Ben internet kafede kullandıktan sonra kendime aldım.
Ben internet kafede kullandıktan sonra kendime aldım.
İnternet kafede o kadar pahalı ekipman diziyorlar mıydı ya.