Bütçe
3000

Mrkurtuldu

Çalışkan
Arkadaşlar selam normalde evimde TurkNet'e ait GigaFiber hizmetini kullanıyordum DNS değiştirerek istediğim sitelere erişim sağlıyordum fakat ev değiştireceğim ve taşındığım yerde sadece Superonline fiberi var TurkNet'te sadece 100Mbps hız sağladığı için iptal etme kararı verdim zapret kurabileceğim OpenWrt destekli 3K civarı bir modem lazım 1000MBPS hızını verimli şekilde kullanmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Aslında MR90X almayı planlıyordum fakat bütçemi şu an için aşıyor.

Arkadaşlar selam normalde evimde TurkNet'e ait GigaFiber hizmetini kullanıyordum DNS değiştirerek istediğim sitelere erişim sağlıyordum fakat ev değiştireceğim ve taşındığım yerde sadece Superonline fiberi var TurkNet'te sadece 100Mbps hız sağladığı için iptal etme kararı verdim zapret kurabileceğim OpenWrt destekli 3K civarı bir modem lazım 1000MBPS hızını verimli şekilde kullanmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Aslında MR90X almayı planlıyordum fakat bütçemi şu an için aşıyor.

O hıza en uygun cihaz MR90X hocam bütçeni biraz arttır onu al.

Turknet 100 hız sağlıyorsa Turk Telekom Fiber de mi var? Öyleyse Superonline yerine onu tercih etmeniz daha iyi. MR90X dışında ülkemizde yüksek donanım OpenWRT destekli router yok. 1000'li hızlar için 90X gerek oluyor. 90X fiyat analizine bakarsanız çokça 3500TL civarına düşüyor. Onu bekleyin derim.

TurkNet 100 hız sağlıyorsa Türk Telekom fiber de mi var? Öyleyse Superonline yerine onu tercih etmeniz daha iyi. MR90X dışında ülkemizde yüksek donanım OpenWrt destekli router yok. 1000'li hızlar için 90X gerek oluyor. 90X fiyat analizine bakarsanız çokça 3500TL civarına düşüyor. Onu bekleyin derim.

Türk Telekom VDSL olarak var 97 indirme 20 yükleme olarak veriyor ama yüksek hızlar kullandıktan sonra gerçekten yetersiz kalıyor.

Ben o zaman 90X fiyatının düşmesini kovalıyorum teşekkür ederim sağ olun.