Vorfell

Uzman
Kulaklığım bozulma yolunda ilerliyor ve yeni kulaklık arıyorum. Bütçem 3.000 civarı. CS oynayan birisiyim, onun haricinde hikayeli oyunlarla aram iyidir ve çok müzik dinlerim. Bunların hepsini karşılaması lazım. Aklımda G435 almak var, hem hafif hem kablosuz iyi bir seçenek gibi duruyor ama yine de sormak istedim. Kulak içi veya kulak üstü fark etmez, kablosuz olursa iyi olur ama o da çok önemli değil asıl önemli olan hafif olması, benim için en önemli kriter bu sanırım. Şimdiden teşekkürler.

Corsair HS55'den başka aramana gerek yok bu bütçede. Ama şu an fiyatları zıplamış. Biraz takip et normalde 3000'den satılıyor. G435 çok eski alma, yeni birçok model çıktı.

Hem FPS oyunları oynuyorum hem de günümün çoğunu müzik dinleyerek geçiriyorum. Harici ses kartı kullanmıyorum. Eğer bütçeni 700 TL artırabilirsen aşağıdaki modeli öneririm: ses kalitesi gerçekten mükemmel. 1 yıldır kullanıyorum; keşke kulak üstüyle bu kadar uzun süre oyalanmasaymışım diyorum.

Tek eksiği mikrofonunun olmaması. Eğer harici bir mikrofonun varsa, bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklıklardan.

Bütçeni aşıyorsa, aşağıdaki mavi versiyon şu an indirimde ve 2.800 TL:

Hem FPS oyunları oynuyorum hem de günümün çoğunu müzik dinleyerek geçiriyorum. Harici ses kartı kullanmıyorum. Eğer bütçeni 700 TL artırabilirsen aşağıdaki modeli öneririm: ses kalitesi gerçekten mükemmel. 1 yıldır kullanıyorum; keşke kulak üstüyle bu kadar uzun süre oyalanmasaymışım diyorum.

Tek eksiği mikrofonunun olmaması. Eğer harici bir mikrofonun varsa, bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklıklardan.

Bütçeni aşıyorsa, aşağıdaki mavi versiyon şu an indirimde ve 2.800 TL:
Bu kulaklıkları bende gördüm ama baktıklarımın mikrofonu yoktu, ayrı olarak mikrofon almayı düşünmüyorum. Mikrofonlu güzel bir model bulursam alabilirim.

Bu kulaklıkları bende gördüm ama baktıklarımın mikrofonu yoktu, ayrı olarak mikrofon almayı düşünmüyorum. Mikrofonlu güzel bir model bulursam alabilirim.

Bu tarz kulaklıklarda mikrofon olmuyor genelde. Olanlarda da bayağı kalitesiz olabiliyor.

Ben alırken 6 bin TL bütçem vardı; bu bütçeyle hem kulaklık hem de mikrofon aldım. Sonuç olarak, 6 bin TL'lik mikrofonlu kulaklıklardan katbekat daha iyi bir verim elde ediyorum.

Bu tarz kulaklıklarda mikrofon olmuyor genelde. Olanlarda da bayağı kalitesiz olabiliyor.

Ben alırken 6 bin TL bütçem vardı; bu bütçeyle hem kulaklık hem de mikrofon aldım. Sonuç olarak, 6 bin TL'lik mikrofonlu kulaklıklardan katbekat daha iyi bir verim elde ediyorum.
Anladım hocam. Maalesef ikisini birden almaya bütçem izin vermiyor.

@Simon hocam IEM kulaklık konusunda bir tavsiyeniz var mı

Son düzenleme: