Bütçem maksimum 3.000 TL. Artarsa ancak 3100 falan olur daha artmaz. Akakçe'de şunlar var. 120 kg taşıma kapasitesi yeter mi bilmiyorum 132 kg biri için.
Detaylar
Kim cevapladı?132 KG birisi için 3.000 TL'ye pek de uygun koltuklar yok. Attığınız koltuk alınmaz.
2
29422
Ziyaretçi
Ben de öyle düşünüyorum, ağır bir insan için (hakaret olarak algılamayın maalesef) bu bütçede çok da dayanıklı koltuk maalesef yok...132 KG birisi için 3.000 TL'ye pek de uygun koltuklar yok. Attığınız koltuk alınmaz.
Ayıp bir şey mi söyledim neden sus diyorlar
Konuyu açarken bunu döneceğini tahmin etmiştim.
İlla oyuncu koltuğu olmasına gerek yok. Şu yıllardır oturduğum dümdüz sandalyeden rahat olsun yeter. Oturma organım kuruyor bütün gün. 
Bütçe artmaz mı?Konuyu açarken bunu döneceğini tahmin etmiştim.İlla oyuncu koltuğu olmasına gerek yok. Şu yıllardır oturduğum dümdüz sandalyeden rahat olsun yeter. Oturma organım kuruyor bütün gün.
![]()
Kredi kartının asgarisini ödeyecek kadar para alıyorum babamdan. Ödeyince de 3000-3100 TL gibi bir limit geliyor. 2 hafta önce ekran kartı için 7 bin TL para aldığımdan dolayı şu an tekrar isteyemem.
@michaelscofield, şu link size açılıyor mu bilmiyorum. Eğer açılıyorsa oradaki 4 küsur bin liralık rebelx koltukları Hepsiburada limiti ile alabilirim.
Eğer link açılıyorsa şu linktekilerden de alabilirim.
Son düzenleme:
Alttan alttan vuruyorsun olmuyor böyle.@Lorien, taşıma kapasitesi 80 kg. 132 kg fazla gelir bu ürüne.
Peki o linklerden önerebileceğin bir şeyler var mıdır? Hemen al sonra öde ürünlerinden oluyor sanırım. 8-9K olsun artık yapacak bir şey yok. 9-12 taksit falan yaparım. Bir de oyuncu koltuğu olmak zorunda değil. Rahat olsun yeter.
Yok be, ne alttan vurması.Alttan alttan vuruyorsun olmuyor böyle.
Peki o linklerden önerebileceğin bir şeyler var mıdır? Hemen al sonra öde ürünlerinden oluyor sanırım. 8-9K olsun artık yapacak bir şey yok. 9-12 taksit falan yaparım. Bir de oyuncu koltuğu olmak zorunda değil. Rahat olsun yeter.
Seduna Benin 9 taksitle 9.5 falan oluyor, ona bakabilirsin.
Şu nasıldır? Kırılmasın ve rahat olsun yeter başka beklentim yok zaten. Kapasitesi 120-139 yazmışlar biraz geniş bir aralık sanki.Yok be, ne alttan vurması.
Seduna Benin 9 taksitle 9.5 falan oluyor, ona bakabilirsin.