Bütçe
3.000 TL

Zaranon

Uzman
Halihazırda Corsair K55 RGB PRO XT kullanıyordum ve çok memnundum fakat ne yazık ki bugün çay döküldü. Muhtemelen stabil çalışmayacak gibi, bu yüzden klavye bakmaya başladım. :/

Blue switch ve sesli klavyeleri istemiyor ve sevmiyorum. Tercihen red switch, makro tuşları ve K55'in sağ üstündeki gibi medya tuşları (ses açıp kapatma, şarkı durdurma vb.) olan bir klavye modeli bilen / önerisi olan var mı?

Bkz:
1762188040764.webp

Klavye fiyatlarına pek hakim değilim, uzun zamandır klavyelerle aram yok fakat bütçe olarak 3.000 TL civarı yeterli gelir gibi geliyor, miktara bağlı arttırabilirim ya da en kötü membrane alabilirim yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 klavye mi tercih ediyorsunuz? %75 düşünür müsünüz ve ne tür oyunlar oynuyorsunuz?

Numpad kısmını da sık kullandığımdan 100% tercih ediyorum genelde. Üstten yazmak pek hoşuma gitmiyor. Oyun konusunda MMORPG, RPG, Moba oynuyorum. Makro'yu da sık kullanıyorum dolayısıyla.

Bulamadım. Aynı vaatleri veren bir klavye yok. Denk geldiklerimin hepsi ya makrosuz, ya %60-75 ya da medya tuşları olmayan klavyelerdi.
En yakın K100 vardı onun da türkiyede stoğu yok. Zaten dün dökülmüştü, sadece medya tuşlarının bir-ikisi bozulmuş, çok önemli bir durum değil o yüzden aynı klavyeden devam edeceğim.