Bütçe
3000

elliot_exe

Gelişen
Merhaba,

Ortalama 3000₺ bütçem mevcut, ses kartına takıp elektrogitar ile kullanabileceğim bir referans kulaklığa ihtiyacım var. Aşağıdaki modelleri buldum hangisini tavsiye edersiniz? Ya da başka tavsiyeleriniz var ise alabilirim.

Superlux HD681 Kulaklık Siyah.

Behringer BH 470.

Samson SR850 DJ Stüdyo Kulaklık.

Behringer BH470Nc Aktif Gürültü Engelleyici Bluetooth Kulaklık.

Superlux dışında saydığın kulaklıklar çöp ne yazık ki. Referans IEM düşünürsen bunu öneririm.

Type-C olması sorun değilse:

3.5 mm şartsa:

Superlux dışında saydığın kulaklıklar çöp ne yazık ki. Referans IEM düşünürsen bunu öneririm.

Type-C olması sorun değilse:

3.5 mm şartsa:
Hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Kulak içi istemiyorum, Superlux markasını da hiç duymadım ama neye göre diğerlerine çöp dediniz açıklayabilir misiniz?

HD 681 gayet iyi, kullanmışlığım var. SR850 de HD 681'e yakın bir kalitede fakat daha konforlusu.

Evet benim için biraz konfor önemli 2-3 saat rahat kulağımda kalabilmesi gerekli.

Hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Kulak içi istemiyorum, Superlux markasını da hiç duymadım ama neye göre diğerlerine çöp dediniz açıklayabilir misiniz?

Evet benim için biraz konfor önemli 2-3 saat rahat kulağımda kalabilmesi gerekli.
Samson yine iyi de Behringer olanı ofiste denedim ses kaliteleri tatmin edici değildi. Detay ayrımı sığ gibiydi.

HD 681 çok hafif bu yüzden rahatsız değil. Pedleri çok dandik sadece. Adamakıllı bir ped değişikliği ile daha da iyi olur.