SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye

Arkadaşlar merhaba, linkteki gibi bir masa bakıyorum. Kasayı masanın altına koyacağım. Şu anki masamın ölçüleri 60×90×75 ve benim için yeterli. Yeni masanin sallanmamasi çok önemli. Rengi ahşap, çam veya siyah olabilir. 60×120 sınırını geçmesin. Max bütçe 2-3k diyebilirim.

Arkadaşlar merhaba, linkteki gibi bir masa bakıyorum. Kasayı masanın altına koyacağım. Şu anki masamın ölçüleri 60×90×75 ve benim için yeterli. Yeni masanin sallanmamasi çok önemli. Rengi ahşap, çam veya siyah olabilir. 60×120 sınırını geçmesin. Maksimum bütçe 2-3K diyebilirim.

https://arpelia.com/urun/arpelia-bilgisayar-masasi-sag-sol-yonlu-pc-kasa-rafli/

Ben baya büyük bir arpelia modeli kullanıyorum ama sen boyut olarak çok büyük olmasını istemediğin için bunu önerebilirim. Bu 2000-3000 civarı bütçede en sağlam masaları bunlar yapıyor.

https://arpelia.com/urun/arpelia-bilgisayar-masasi-sag-sol-yonlu-pc-kasa-rafli/

Ben baya büyük bir arpelia modeli kullanıyorum ama sen boyut olarak çok büyük olmasını istemediğin için bunu önerebilirim. Bu 2000-3000 civarı bütçede en sağlam masaları bunlar yapıyor.
Kasa koyma alanını ayrı tutup bir de açık yapmaları hoş olmuş. Bu tarz bir modeli ilk defa gördüm. Bendeki eski tip klavye ve kasa koyma yeri kapalı olanlardan. Yorumlarda pek bahsedilmemis ama sallanma olayı var mı bu modelde?

Kasa koyma alanını ayrı tutup bir de açık yapmaları hoş olmuş. Bu tarz bir modeli ilk defa gördüm. Bendeki eski tip klavye ve kasa koyma yeri kapalı olanlardan. Yorumlarda pek bahsedilmemis ama sallanma olayı var mı bu modelde?
Şöyle diyebilirim bendeki modelde hafif bi sallanma var ama duvara dayadığım zaman herhangi bir sallanma olmuyor. Zemine çok bağlı kötü bi zemine koyacaksanız sallanma olabilir ama Cremical'e göre daha az olacaktır.

Şöyle diyebilirim bendeki modelde hafif bi sallanma var ama duvara dayadığım zaman herhangi bir sallanma olmuyor. Zemine çok bağlı kötü bi zemine koyacaksanız sallanma olabilir ama Cremical'e göre daha az olacaktır.
Hocam şimdilik kasanın üstüne denk gelen çekmeceyi ve klavye koyma yerini söktüm. Böylece eski masa kullanılabilir hale geldi. Tabi tamamen açıkta olması arkaya erişim için daha iyi olurdu ama en azından kasanın üstündeki portlara erişebileceğim şu an. Ki zaten ağır olduğu için sallanma sorunu yoktu bunda.

İlerleyen süreçte tamamen değiştirmek istersem bu önerdiğiniz Arpelia markasını değerlendireceğim. Şu anlık ofis tipi rahat bir koltuk almam daha mantıklı gibi duruyor. Gamer koltuklarını sevmiyorum zaten kaba ve büyük duruyor. Boyunluk desteği olan ofis tipi bir koltuk bakacağım. Teşekkürler öneri için.

Hocam selamlar, içim rahat etmedi bu önerdiğiniz ürünü almaya karar verdim. Stoklara girmesini bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör: