Bütçe
2.000-3.000 TL
Çok düşündüm. Ufak bir hesaplama ile nakliye fiyatı dahil istediğim masa 3000TL yi geçiyor. Sen 2 tarafa dayanak yapmışsın benim alacağım masayı koyacağım yerde dayanak yok ortada duracak o yüzden sallanmaması lazım. Marangoz yakında değil ayrıca biraz yol var kısaca uğraştırıcı bir yol ama eğer vaktim ve enerjim olsa dediğim gibi düşünmüştüm.

Sadece siteden, olursa tercihen Trendyol'dan U bacak 3000TL yi geçmeyecek bir masa. Aradığım bu :)
Acar Mobil var, Google Play'de bir bakmanı öneririm. ACAR3 kodu ile %3 indirim veriyor, cüzi bir kargo ücreti ile Ankara'dan istediğin malzeme şeklinde gönderim sağlar. Dayanak derken tam olarak anlamadım; bir masada 5 ayak (boyutundan dolayı ortadan sehim yaptı), diğer masada 4 ayak var. Herhangi bir sallanma vs. de yok; terazi ile ayarlarsan sallanmaz zaten.

Yine de ekstra olarak:
Bofigo Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit - Fiyatı, Yorumları (bence bu çok iyi)

Acar Mobil var, Google Play'de bir bakmanı öneririm. ACAR3 kodu ile %3 indirim veriyor, cüzi bir kargo ücreti ile Ankara'dan istediğin malzeme şeklinde gönderim sağlar. Dayanak derken tam olarak anlamadım; bir masada 5 ayak (boyutundan dolayı ortadan sehim yaptı), diğer masada 4 ayak var. Herhangi bir sallanma vs. de yok; terazi ile ayarlarsan sallanmaz zaten.

Yine de ekstra olarak:
Bofigo Çalışma Masası Ofis Masası Köşe Masa Bilgisayar Masası Odin Antrasit - Fiyatı, Yorumları (bence bu çok iyi)
En alttaki Bofigo olan acayip hoşuma gitti ama sol tarafın 80cm olması düşündürüyor oyuncu koltuğuyla beraber dar gelebilir. Yine bir metre ile ölçeceğim birazdan uyarsa bu masayı alabilirim. Eyvallah güzel masa önerisi atmışsın tam da istediğim gibi.