Bütçe
2.500-3.000 TL

johan liebert

Becerikli
Başlıkta yazdığım aralıkta bütçem var. Mikrofonunun kaliteli olmasına gerek yok, tek amacım müzik dinlemek ve kesinlikle silikonlu olmalı. CMF Buds 2 Plus çok önerilmiş bu bütçede ama daha iyisi var mıdır, bilmem.

Bluetooth kulaklıklar mobil cihazlardır. Eğer sadece müzik için bir kulaklık alacaksan CMF yerine Type-C bağlantılı bir IEM kulaklık almak daha doğru bir seçim olur.

Kablolu IEM kulaklık önerim. DSP yazan seçenek Type-C.

Kablosuz önerim. CMF'den daha iyi. Bass olarak 2 Plus modelinden iyi fakat Pro modelden daha kötü.

Bluetooth kulaklıklar mobil cihazlardır. Eğer sadece müzik için bir kulaklık alacaksan cmf yerine Type-C bağlantılı bir IEM kulaklık almak daha doğru bir seçim olur.

Kablolu IEM kulaklık önerim. DSP yazan seçenek Type-C.

Kablosuz önerim. Cmf'den daha iyi. Bass olarak 2 Plus modelinden iyi fakat Pro modelden daha kötü.

Orası öyle ama daha çok dışarıda kullanacağım için kablosuz istiyorum doğrusu kablo derdi olsun istemiyorum.

Dolu dolu bass istiyorum diyorsan Truthear Zero alabilirsin. Daha dengeli ve temiz bir ses istiyorsan simgot ew200. truthear Zero çok keyifli ama yorabilir. Kablosuz 3 tane kulaklık denedim bu bütçelerde, hiçbirini beğenmedim.

Çok bir beklentim yok aslında kulak üstü kullanıyordum hep sıkmaya başladı kablolu da istemiyorum her türlü daha iyidir ama dışarıda bir de kablo istemiyorum.