Bütçe
3.000 TL

PlayStation 3 10

Üstün
Merhaba, ZTE Nubia Neo 5G sizlere ömür. Şimdi yeni telefon almak zorundayım, normalde elimde 6S var. Bypaslı olduğu için şebeke sorunu var. 3.000 TL bütçe ayırdım bunun için. Normlde Note 9 almaya karar kılmıştım, ekranda mürekkep akma sorunu var. İleri de sıkıntı çıkarır mı?

ekran2.webp

Aynı paraya da S10+ var da ekran sizlere ömür gibi.

ekran.webp

Tavsiyeleriniz nedir? Bu ikisi hangisi almalıyım? Note 9 ne sıkıntı çıkarır? S10+ ne sıkıntı çıkarır?

Gördüğüm kadarıyla cihazı genel durumları iyi. Bunlar kavisli ekran olduğu için ileride sıkıntı çıkarma ihtimalleri yüksek diye biliyorum.
Kavisliliğinden değil de ekranın kendisi telefondan pahalı olmasından dolayı öneremiyorum. İki cihazda da mürekkep akması mevcut. Yan sanayileri uzun süre dayandırmıyor.

Ben geçen LG V30 Plus aldım 3.550 liraya şu an gayet memnunum eski cihaz olsa da. LG'lere bakabilirsiniz ama G2-G5 arası almayın sorunlu hepsi. Tabii bulması birazcık zor ben tüm şansımı kullandım galiba bulurken :D

Kavisliliğinden değil de ekranın kendisi telefondan pahalı olmasından dolayı öneremiyorum. İki cihazda da mürekkep akması mevcut. Yan sanayileri uzun süre dayandırmıyor.
1-2 sene götürse yeter benim için, alo dese bile yeter. Note 9 da ciddi bir sorun yok, yine de sorun çıkarır mı?
Ben geçen LG V30 Plus aldım 3.550 liraya şu an gayet memnunum eski cihaz olsa da. LG'lere bakabilirsiniz ama G2-G5 arası almayın sorunlu hepsi. Tabii bulması birazcık zor ben tüm şansımı kullandım galiba bulurken :D
Elime G2-G3 çok geçti, hepsi Zincirlikuyu mezarlığında. Güzel telefonlardı.