Hayır direkt USB üzerinden bağlıyorsunuz. Birkaç ayarlamayla benim için yeterli oldu. Tek kötü yanı RGB kapanmıyor ve değiştiremiyorsunuz. Sadece Discord için vs. kullanıyorum
Hayır direkt USB üzerinden bağlıyorsunuz. Birkaç ayarlamayla benim için yeterli oldu. Tek kötü yanı RGB kapanmıyor ve değiştiremiyorsunuz. Sadece Discord için vs. kullanıyorum.
Tripod'u masa klavye seslerini almasın diye istiyorsan SteelSeries GG kurup AI ile tüm o gereksiz sesleri yok edebilir masaüstünde rahatlıkla kullanabilirsin.
Tripod'u masa klavye seslerini almasın diye istiyorsan SteelSeries GG kurup AI ile tüm o gereksiz sesleri yok edebilir masaüstünde rahatlıkla kullanabilirsin.
Hayır direkt USB üzerinden bağlıyorsunuz. Birkaç ayarlamayla benim için yeterli oldu. Tek kötü yanı RGB kapanmıyor ve değiştiremiyorsunuz. Sadece Discord için vs. kullanıyorum
Wraith'deki Maono mikrofonlar nasıl olur sizce? Kablosuz olan mesela? Yoksa kablosuz olması ses kalitesinde düşüşe sebep olur mu? Daha kötü bir ses alır mıyım?