3.000 TL'ye tripodlu mikrofon önerisi

Bütçe
3.000 TL
Hocam bütçemi çok artırmak istemediğimden sanırım A6T alacağım. Yarın her iki mikrofonu da iyice inceleyip karar vereceğim.

Eğer tam zamanlı yayın yapmayı düşünüyorsanız HyperX alın. Yoksa A6T'de yeterli.

Teşekkür ederim. Son olarak A6TW ve A6T arasında ne fark var?

Renkleri farklı sadece. W=White.
Çok teşekkür ederim hocam tercihimi yüksek ihtimalle Fifine A6T'den yana kullanacağım

Renkleri farklı sadece. W=White.
Hocam son olarak 1800TL verip Lastvoice BM800 almak nasıl olur? Fifine A6T ile gözle görülür bir fark olur mu? Üzer mi?

BM800'den vazgeçtim Fifine A6T alıyorum. Herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hocam tercihimi yüksek ihtimalle Fifine A6T'den yana kullanacağım

Hocam son olarak 1800TL verip Lastvoice BM800 almak nasıl olur? Fifine A6T ile gözle görülür bir fark olur mu? Üzer mi?
Pek bilgim yok o konuda. Bence ses kartı ile kullanacağınız için daha iyi olabilir. Ancak zaten bu kadar çıkacaksanız HyperX daha iyi diye düşünüyorum.

Pek bilgim yok o konuda. Bence ses kartı ile kullanacağınız için daha iyi olabilir. Ancak zaten bu kadar çıkacaksanız HyperX daha iyi diye düşünüyorum.
BM800'ün daha iyi olması için güç kaynağı vs de gerekiyor ve o şekilde fiyatı Fifine'ye yaklaşıyor. Cızırtı vs de yaptığından dolayı tercih etmek istemedim. HyperX ile aralarında 2000tl fark var ve üstüne tripod ücreti de biniyor. Bu aralar haftada 1-2 kere canlı yayın yapılacak. Sürekli yayıncı değilim bir yerden sonra ayda 1 falan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…