Merhaba, Hall effect kullanan Xbox şemalı gamepad önerebilir misiniz? Windows, Linux ve Android kullanmayı düşünüyorum. Ekstra modlanabilir tuşlar olursa emülatörler için güzel olur. Bütçe yaklaşık 3.000 TL civarı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz GamepadMerhaba, Hall effect kullanan Xbox şemalı gamepad önerebilir misiniz? Windows, Linux ve Android kullanmayı düşünüyorum. Ekstra modlanabilir tuşlar olursa emülatörler için güzel olur. Bütçe yaklaşık 3.000 TL civarı.
8bitbo kullanıyorum ve çok iyi küçük elime tam oturuyor tuş kalitesi güzel şarj uzun süre gidiyor arkasında da iki tane fazladan tuş var ufak RGB yok ben öneririm
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hocam GameSir olan triggerları button değil yarım basış algılıyor değil mi?
Hocam ayarı var onun. İsterseniz tam sonuna kadar normal basış var, isterseniz de tuş gibi basış var. RB - LB gibi.Hocam GameSir olan triggerları button değil yarım basış algılıyor değil mi?
Ethem Efe
Üstün
Super nova öneririm.Merhaba, Hall effect kullanan Xbox şemalı gamepad önerebilir misiniz? Windows, Linux ve Android kullanmayı düşünüyorum. Ekstra modlanabilir tuşlar olursa emülatörler için güzel olur. Bütçe yaklaşık 3.000 TL civarı.