Bütçe
2.000-3.000 TL

Oğuz

Başarılı
Askerlik için Van'da olacağım. Gideceğim yerde akıllı telefon kullanılıyor mu tam bilmiyorum bu yüzden 6 ay boyunca kullanabileceğim bir telefon olarak bakıyorum. Şebeke sorunu yaşamamak için 4G destekli, MP3 müzik ve kulaklık destekli ve IMEI sorunu yaratmayacak bir cihaz arıyorum. Ne önerirsiniz?
Benim bulduğum cihazlar

TCL Onetouch 5041
Nokia 105 4G (2023)

Askerlik için Van'da olacağım. Gideceğim yerde akıllı telefon kullanılıyor mu tam bilmiyorum bu yüzden 6 ay boyunca kullanabileceğim bir telefon olarak bakıyorum. Şebeke sorunu yaşamamak için 4G destekli, MP3 müzik ve kulaklık destekli ve IMEI sorunu yaratmayacak bir cihaz arıyorum. Ne önerirsiniz?
Benim bulduğum cihazlar

TCL Onetouch 5041
Nokia 105 4G (2023)
Nokia 105’de yanlış hatırlamıyorsam KaiOS vardı. Nokia 105 daha iyi olabilir. Yorumlarda yazana göre TCL 4G desteklese bile internete girmiyormuş (doğru mu bilmem, epey yorumlarında belirtilmiş).

Nokia 105’de yanlış hatırlamıyorsam KaiOS vardı. Nokia 105 daha iyi olabilir. Yorumlarda yazana göre TCL 4G desteklese bile internete girmiyormuş (doğru mu bilmem, epey yorumlarında belirtilmiş).
Teşekkürler bende Nokia'yı beğenmiştim. TCL radyo desteği bulunmuyormuş. Acaba alternatif seçenekler var mı? Çünkü Nokia Trendyol'da hiç satılmamış pek referans diyebileceğim insan göremedim yani.

Samsung tuşlu telefon kullanmıştım, mp3+radyo desteği vs vardı ama 2G cihaz olduğu için ses iletimi sıkıntı oluyordu.
Kaçak cihaz olduğu için 4 ayda ilk SIM kapanıyordu.
İkisi arasından Nokia iyi gibi sanki, incelemesi varsa bakarsın.
Askerlik için Van'da olacağım. Gideceğim yerde akıllı telefon kullanılıyor mu tam bilmiyorum
Askeriyede Android telefon kullanmak yasak, içerde Android kullanmayı düşünmesen iyi olur, usta birliğine bağlı olarak telefonunu emanete bırakıp çarşı izninde kullanabilirsin.

İyice araştırmanı öneriyorum. Doğuda galiba acemilik 1.5 ay sürüyor sonrasında karakollara gidiyorsun orada normal telefonlara geçiliyor filan demişlerdi de şu an ne oldu durum bilmiyorum.