Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.200 TL
- Makaleler
- 1
- Makaleler
- 1
Claws Tactical Combat fasonu bir ürün. Fiyatına göre kaliteli. Ama Cyclone 2'nin hem TMR stick kullanması hem de şarj standı olması iyi iki artı.
Aolion K20 fasonu hocam Claw's ne alaka? Battle Axe Pro'da da var ki şarj standı?Claws Tactical Combat fasonu bir ürün. Fiyatına göre kaliteli. Ama Cyclone 2'nin hem TMR stick kullanması hem de şarj standı olması iyi iki artı.
Alınabilir charge dock önemli ise. Ama ThundeRobot daha iyi olur.
Şarj standı cylone 2 de gözükmüyor. Stand olan versiyonu 3.550 TL.Claws Tactical Combat fasonu bir ürün. Fiyatına göre kaliteli. Ama Cyclone 2'nin hem TMR stick kullanması hem de şarj standı olması iyi iki artı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Aolion K20 fasonu hocam Claw's ne alaka? Battle Axe Pro'da da var ki şarj standı?
Üçüde birbirinin fasonu o zaman hocam. Claws'ın iç mekanizması ATK'nın birebir aynısı. Şarj standı olduğunu unuttum ATK'da o konuda ağlıyorum şu an kusura bakmayın.
Claw's EasySMX D10 fasonu hocam, değil. Ayrıca stick kalitesi belirsiz, D10'un TMR stickleri var.Üçüde birbirinin fasonu o zaman hocam. Claws'ın iç mekanizması ATK'nın birebir aynısı. Şarj standı olduğunu unuttum ATK'da o konuda ağlıyorum şu an kusura bakmayın.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Pro modelini kullanıyorum. Memnunum, öneririm.
Kafam çok karışık Wraith'in ürünleri güzel oluyor o yüzden garantiye alıp oradan mı alsam diyeceğim de GameSir'de bayağı bilindik.