Bütçe
3500
Ben daha yaşamadım. Sol kulaklık elimden 2 kere fayansa düştü hala kusursuz çalışıyor.
Yağmurda gördüler, terde herhangi bir hata yaşamadım.

Slikonlu ile silikonsuzun kıyaslaması kişide bitiyor.

Kendimden örnek vereyim; ben şuana kadar hep slikonlu kulaklık kullandım ve uzun süreler kulağımda kaldığı için terleme ve ağrı yapıyordu.
Sonunda yeter dedim ve slikonsuz kulaklığa geçiş kararımla Buds 3 aldım.

Doğal olarak ses yalıtımı slikonlu kulaklıklara göre daha kötü. Ancak slikonsuz olmasına rağmen şaşırtıcı derecede de iyi.

Mikrofon performansıda oldukça iyi.
Gürültülü bir ortamda olsam bile karşımdakine sadece benim sesimi iletiyor.
Bende onu net şekilde duyabiliyorum.

Şarj süresi kutuyla beraber aşağı yukarı 4 günümü çıkartıyor.
Buds fe ye kıyasla baya iyi duruyor. Ufacık rüzgarda bile mikrofon coşuyor. Gürültü engelleyici ilk başta normal çalışıyordu fakat sonradan sesi daha bassli işletmeye başladı ve ses cok patlıyordu. Ve bir şekilde baya büyük bir çatlak oluşmuş. Nasil olduğunu bilmiyorum bile. Isin garip yani çatlak olan calisiyor diğeri bozuk

Aktif bir Buds 3 kullanıcısı olarak dedikleriniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım. 😃

Kullanırken yağmurda gördü, terde, tozda üstün körü elimle sildim taktım kutuya, şarj etti.

Öksürdüm düşmedi, kafamı salladım düşmedi. 😀
Ses gelmeme gibi bir sorun yaşamadım.
Muhtemelen 360 ses desteği ile karıştırıyorsunuz. Ani yön değişikliklerinde veya hareketli bir taşıttayken dönüş sonrası karşıtlığı kayıyor o kadar. Ki onu da max 10 saniyede kalibre ediyor. 😉

Ses ayarları kişiden kişiye değiştiği için EQ ayarları var zaten. 🤣

Dümdüz Ragebait atmışsınız.
Bazı kişilerin kulağına tam otursa da Buds3'deki şikayetlerin çoğunluğu kulağa oturmama ve ses sorunları, suya ve sıvıya dayanıklı da olsa kulaklık hafif ıslak olduğunda bile Wearables uygulamasından kulaklık ıslak olduğu için şarj durdu bildirimi geliyor.

360 ses özelliğini de hiç açmıyorum.

Bazı kişilerin kulağına tam otursa da Buds3'deki şikayetlerin çoğunluğu kulağa oturmama ve ses sorunları, suya ve sıvıya dayanıklı da olsa kulaklık hafif ıslak olduğunda bile Wearables uygulamasından kulaklık ıslak olduğu için şarj durdu bildirimi geliyor.

360 ses özelliğini de hiç açmıyorum.
Kulağa oturmama sorunu firmayı ilgilendirmez. Alan kişi dikkat edicek. 😉

Adamlar zibilyon tane kulağa uygun kulaklık yapacak değiller ki yapamazlarda. Bu aşırı maaliyetli olur. Bu konuda sadece Samsung için konuşmuyorum.
Basit çözüm olarak ortalama bir tasarım yapıyorlar.

Hafif ıslak olsa bile niye koyarsınız ki?
Amacınız kutuyu bozmak mı? 🤣

Kulağa oturmama sorunu firmayı ilgilendirmez. Alan kişi dikkat edicek. 😉

Adamlar zibilyon tane kulağa uygun kulaklık yapacak değiller ki yapamazlarda. Bu aşırı maaliyetli olur. Bu konuda sadece Samsung için konuşmuyorum.
Basit çözüm olarak ortalama bir tasarım yapıyorlar.

Hafif ıslak olsa bile niye koyarsınız ki?
Amacınız kutuyu bozmak mı? 🤣
Kutuyu bozmak değil, sildiğimde bile algılamıyor bir süre. İki kere garanti gördü bir kere daha görecek, bu kulağa oturmama sorunu firmanın bir sorunu. A kulaklığı kulağına uyuyorsa A kulaklığını alırsın uymazsa B kulaklığını, A kulaklığının markası bunun için çözüm sunamayıp bizim sorunumuz değil diyorsa o markanın sorunudur işte, marka bir çözüm öneremiyorsa müşteriye de önem vermeyen bir markadır. Eğer bir çözüm öneriniz varsa verin yoksa burada bana Samsung glazerlığı yapmayın.

Kutuyu bozmak değil, sildiğimde bile algılamıyor bir süre. İki kere garanti gördü bir kere daha görecek, bu kulağa oturmama sorunu firmanın bir sorunu. A kulaklığı kulağına uyuyorsa A kulaklığını alırsın uymazsa B kulaklığını, A kulaklığının markası bunun için çözüm sunamayıp bizim sorunumuz değil diyorsa o markanın sorunudur işte, marka bir çözüm öneremiyorsa müşteriye de önem vermeyen bir markadır. Eğer bir çözüm öneriniz varsa verin yoksa burada bana Samsung glazerlığı yapmayın.
Sipariş verdim h.o alirim

Cebinde taşırken dikkat et hocam. Samsung yazısı siliniyor istersen logosunu bantla. Logosu kulaklığın içindeyse bir şey olmaz da dışında olduğu zaman problem. Buds 2'nin logosu dışarıda.

Samsung glazerlığı??
Kahkaha patlattım. 🤣

Kulağa oturmamasının kronik olmadığını belirteyim. Doğrudan bir fabrikasyon hatası değil kısacası. 😀
Aynı sorunları farklı kulaklıklarda da yaşama ihtimaliniz mevcut bunu "hatırlatayım".

A-B örneği vermişsiniz de ben zaten genel konuştum. Okuduğunuzu anlamakta güçlük çekiyosunuz sanırsam.
Neyse ben tekrar açıklayayım; Marka fark etmeksizin tüm kulaklık üreticileri doğrudan bir bireyin kulağını referans almaz. Zibilyon tane kulağın ortalama bir şeklini alırlar ve bu doğrultuda kulaklık tasarlarlar. Sizin Samsung'da sorun yaşamanız başka bir markada yaşamayacağınız anlamına gelmez. 🤣

Çözüm önerim şudur; bir daha kulaklık alacağınız zaman biraz araştırma yaparak alın. Bakın ben araştırarak Buds 3 aldım ve memnunum. 😉