Bütçe
3.300 TL

Etonon

Çalışkan
Merhaba, klavye önerinizi alabilir miyim? Mevcut olarak E-Yooso Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Red Switch kullanıyorum fakat MMORPG oynadığım için çoğu tuş kombinasyonunu yaparken uğraştırıyor.

Bu üç klavye arasında kaldım. Linklerini aşağıya bırakıyorum. Bunlardan ayrı bir klavye öneriniz varsa eğer alabilirim. NumLock setini ayrı almak istemiyorum.

Merhaba, klavye önerinizi alabilir miyim? Mevcut olarak e-yooso Z-11 mini 60% mekanik gaming mini red Switch kullanıyorum fakat MMORPG oynadığım için çoğu tuş kombinasyonunu yaparken uğraştırıyor.

Bu üç klavye arasında kaldım. Linklerini aşağıya bırakıyorum. Bunlardan ayrı bir klavye öneriniz varsa eğer alabilirim. NumLock setini ayrı almak istemiyorum.

Mekanik istiyorsanız 3 bin liraya kadar adam akıllı klavye bulmak zor, bir 10 dakika bakayım mekanik istediğinizi varsayarsak.

Bütçe keşke 4-5'lere çıksa, müthiş klavyeler var o civarda.
Senelerce GameBooster gibi dandik klavye kullandım ben üzerine kola dökene kadar sıkıntı çıkarmadı o yüzden çok üst düzey bir şey aramıyorum zaten klavyeler uzun ömürlü aletler olduğu için problem olacağını düşünmüyorum.

Biraz bütçe çıkarsa alttakini öneririm.

Çıkmazsa Endorfy güzel bir klavyedir.

Senelerce Game Booster gibi dandik klavye kullandım ben üzerine kola dökene kadar sıkıntı çıkarmadı o yüzden çok üst düzey bir şey aramıyorum zaten klavyeler uzun ömürlü aletler olduğu için problem olacağını düşünmüyorum.

Şu üç markadan hiçbir zaman ayrılmayın; Logitech, SteelSeries ve Razer, diğer klavyeler her zaman sorun çıkartır bunlar kronik olarak en az klavye markaları.

Şu üç markadan hiçbir zaman ayrılmayın; Logitech, SteelSeries ve Razer, diğer klavyeler her zaman sorun çıkartır bunlar kronik olarak en az klavye markaları.
Kaynağınız ne? Ben bu üç markanın üst modellerini kullandım. Şuan Wraith W60 kullanıyorum bu üç markanın tepe modellerinden bile iyi. Ayrıca Wooting, MCHOSE ve Wraith gibi markalar varken bu markaları almam.

Kaynağınız ne? Ben bu üç markanın üst modellerini kullandım. Şu an Wraith W60 kullanıyorum bu üç markanın tepe modellerinden bile iyi. Ayrıca wooting, MCHOSE ve Wraith gibi markalar varken bu markaları almam.

Razer ve Logitech varken insanlar Wooting ve Wraith'e güler geçer, Wraith boş beleş Türk markası olması lazım yani Türk markalarından uzak duruyoruz her zaman.

Hocam Razer kadar kronik problemli ve materyal olarak kalitesini bozan bir marka yok. Logitech ve SteelSeries için yorum yapamam servis konusunda iyilerdir vs. ama Razer'a 5 kuruş harcamam.

Son düzenleme: